Cash App NASCAR

Bitcoin-logo is nu te zien in NASCAR door Cash App

Dankzij Twitter en Square CEO, Jack Dorsey, zal het Bitcoin-logo het komende seizoen op de auto en op het racepak van NASCAR-coureur Darrell “Bubba” Wallace worden weergegeven. Dit volgens een tweet die door Jack Dorsey geplaatst werd.

In een virale Twitter-post deelde Dorsey ontwerpen van de door Cash App gesponsorde raceauto. Op één van de afbeeldingen nam Dorsey een close-up van het Bitcoin-logo. Daarnaast deelde Dorsey ook het ontwerp van Wallace’s racepak, met het BTC-logo:

1xbit

Gebaseerd op de tweet van Dorsey, zal het Bitcoin-logo tweemaal op het racepak worden weergegeven – eenmaal op het onderste ruggedeelte en op de linker onderkant van de broek.

De verschijning van het Bitcoin-logo op Wallace’s nr. 43 Chevrolet Camaro en racepak maakt deel uit van de meerjarige samenwerking tussen Dorsey’s Cash App en Wallace’s team, Richard Petty Motorsports, en zal voor het eerst te zien zijn op 19 juli in de O’Reilly Auto Parts 500-race.

Jack Dorsey is een van de bekendste Bitcoin-voorstanders. Zo gaf de CEO onlangs nog aan dat hij elke week $10.000 aan BTC koopt en deelde onlangs het whitepaper van Bitcoin, waarbij hij aangaf dat het als poëzie is.

Tevens plaatsten wij begin dit jaar een artikel waarin duidelijk werd dat Twitter het Bitcoin-logo geïmplementeerd had op het platform. Dit betekent dat je het Bitcoin-logo te zien krijgt als je #BTC of #Bitcoin gebruikt op Twitter (zie afbeelding hieronder).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN