Bitcoin Nieuws

CEO van Twitter, Jack Dorsey, koopt elke week $10.000 aan Bitcoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Vandaag zei Twitter-CEO en tech-miljardair Jack Dorsey dat hij nog steeds $10.000 aan Bitcoin (BTC) per week koopt. Hij verklaarde dat hij nog steeds zijn Bitcoin-aankopen maximaliseert op Cash App, een dochteronderneming van Dorsey’s eigen betalingsprovider Square, met een wekelijkse limiet van $10.000. Dit betekent, op basis van de huidige koers, 1,14 Bitcoin per week.

Hij tweette het volgende:

Iets meer dan een jaar geleden zei Dorsey op Tales from the Crypt, een podcast gehost door Marty Bent, dat hij Bitcoin heeft gekocht via Cash App (een dochteronderneming van Dorsey’s eigen betalingsprovider Square), en zijn wekelijkse limieten maximaliseert. De limiet op de Cash App is dus zoals gezegd $10.000. Dorsey vermeldde niet hoe vaak hij Bitcoin kocht met de Cash App, alleen dat hij er de afgelopen week het maximale uit had gehaald.

Verder zei Dorsey over “Stacking Sats” – een beweging om gedurende een lange periode kleine hoeveelheden Bitcoin te kopen – dat hij dat “zag op Twitter” en “dat geweldig vond”.

Jack Dorsey, CEO van Twitter en Square, is een uitgesproken Bitcoin-liefhebber en pleit voor gedecentraliseerde technologie, dus het is niet verwonderlijk om te horen dat hij zich positief heeft uitgesproken over de maker van Bitcoin. Hoewel hij eerder weigerde details over zijn totale belang in Bitcoin te delen, vergeleek hij eerder al de Bitcoin-whitepaper met “poëzie” tijdens zijn interview op de Artificial Intelligence Podcast met MIT-onderzoeker Lex Fridman op 24 april.

Eerder in 2019 verklaarde Jack Dorsey dat hij gelooft dat Bitcoin de valuta van het internet zal zijn. Dorsey maakte zijn opmerkingen gedurende een interview met de Amerikaanse komiek en podcast gastheer Joe Rogan, gepubliceerd op 2 februari 2019.

“Bitcoin is iets dat is geboren op het internet, dat is ontwikkeld op het internet, dat is getest op het internet. Het is van het internet.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN