Bitcoin koers zal naar $8.500 of lager gaan, volgens respondenten

De meningen van cryptocurrency analisten over waar de Bitcoin (BTC) koers heen kan gaan is heel divers. Er zijn simpelweg teveel verschillende meningen die beweren waar de prijs heen zal gaan. En als investeerder is het daarom vaak ook erg lastig om te bepalen wie je nou wel en niet moet geloven.

Crypto-analist Josh Rager zette deze vraag uit bij zijn Twitter volgers om te peilen wat zij denken over waar de Bitcoin koers heen zou kunnen gaan.

Hij vroeg om de mening van zijn trouwe volgers en 2.134 respondenten reageerden als volgt:

  1. 61,2% denkt dat Bitcoin geen bodem heeft bereikt en naar $ 8.500 of lager gaat.
  2. 38.8% denkt dat Bitcoin al een bodem van $9.000 heeft bereikt.
https://twitter.com/Josh_Rager/status/1281451135551889413

Wat denken analisten over de Bitcoin koers

Crypto-analist Crediblecrypto zei op Twitter dat hij nu gelooft dat Bitcoin op het punt staat om naar $8.600 dalen. Echter kan deze prijsactie ongeldig worden verklaard als de crypto stijgt naar $9.500.

Een andere bekende cryptocurrency analist gaf in zijn blogpost van 10 juli aan dat als Bitcoin koers onder de $8.600 breekt de prijs weleens nog aanzienlijk lager zou kunnen uitvallen. Hij zei het volgende in zijn blogpost terwijl hij naar de volgende grafiek wees:

“Als we van hieruit naar beneden breken en onder de $8600 vallen, dan zouden we weleens snel bearish kunnen worden en een vervelende prijsactie zien.”

Wat je misschien ook leuk vindt:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!