Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers kan binnenkort een flinke beweging maken

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers lijkt nog geen echte duidelijkheid te geven over welke kant het op wil en beweegt inmiddels al meer dan een maand tussen de $9.000 en $10.000. Afgelopen weekend leek er eindelijk iets te gaan gebeuren, maar na de kleine drop onder de $9.000 steeg de koers snel weer boven de $9.000.

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op $9.050 en de vraag luidt als volgt: welke kant zal de prijs op gaan?

De prominente cryptocurrency handelaar TeddyCleps, deelde een grafiek op Twitter waarin hij aangaf dat de weerstand van Bitcoin op $7,800 nooit als support is getest. Hij suggereert dat de kans er is dat we dit binnenkort zullen gaan doen.

Bovendien handelt Bitcoin al een lange tijd onder de 4 uur durende cloudweerstand. Dit zou ervoor zorgen dat verkopers bevooroordeeld worden. Hij zei het volgende:

“4 uur nog steeds onder de cloud – maak me wakker als dat voorbij is.”

Eerder deelde Teddy claps ook een grafiek met de verwachting dat de Bitcoin koers richting de $7.000 regio zou kunnen dalen.

Bitcoin koers richting de $3.700?

BigChonis deelde een grafiek op Twitter, die aangeeft dat Bitcoin een bearish trend vormt volgens de Tom Demark Sequential. De Tom Demark Sequential is een tijdgebaseerde indicator die trends en buigpunten in de rally’s of correcties van een activa signaleert. Hij zei het volgende op Twitter:

“Met nog een paar dagen te gaan in de weekly candle, zit Bitcoin op een Red 2 onder een Red 1, wat een short trade op een wekelijks tijdsbestek zou betekenen, allemaal in de context na een geperfectioneerde Groene TD9 de eerste week van juni.”

Verder voegde hij eraan toe dat in maart een soortgelijk scenario was. De Bitcoin koers daalde toen richting de $3.700 of dit nu weer zal gebeuren is de grote vraag.

Bearish signalen

Eerder gaf Brave New Coin-analist Josh Olszewicz aan dat de Ichimoku Cloud laat zien dat de aankomende Bitcoin beweging waarschijnlijk enorm zal zijn, met wellicht een neerwaartse target van $7.100.

De bekende YouTuber The Moon had ook een duidelijke bearish richting voor zichzelf vastgesteld. Zo gaf hij aan dat Bitcoin de aankomende maanden naar de $6.000 zou kunnen dalen. Dit kan gebeuren als Bitcoin het belangrijke niveau van $8.500 breekt.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN