John McAfee: ‘Ik investeer niet in crypto’

De populaire antivirusontwikkelaar John McAfee heeft zojuist bekendgemaakt dat hij niet investeert in cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC). Dit nieuws zal niet heel geloofwaardig overkomen bij de meeste crypto-investeerders, aangezien McAfee de afgelopen jaren regelmatig berichten plaatst over cryptocurrencies.

Bovendien kondigde John McAfee op 16 mei zelfs nog de lancering aan van zijn eigen privacygerichte cryptocurrency genaamd Ghost. Eerder in 2019 lanceerde McAfee zijn eigen cryptocurrency exchange McAfee Magic.

Echter verklaarde McAfee in een recente tweet dat hij geen crypto-investeerder is, maar dat hij crypto voornamelijk gebruikt.

“Ik investeer niet in Crypto.
Ik gebruik Crypto.
Groot verschil.”

Dit veroorzaakte voor opschudding bij zijn volgers en de reacties liepen aardig op. Verschillende Twitter-gebruikers vroegen zich af wat McAfee via crypto kocht. Terwijl een paar anderen suggereerden dat cryptocurrencies in het dagelijks leven “nutteloos” waren, aangezien dagelijkse activiteiten zoals het betalen van rekeningen of het kopen van boodschappen bijna onmogelijk waren met crypto.

“Ik koop alles met crypto. Ga uit de kelder van je moeder.”

McAfee $ 1 miljoen Bitcoin-voorspelling

De meesten zullen wel bekend zijn met de voorspelling van John McAfee in 2017. Hij voorspelde namelijk dat de koningsmunt, Bitcoin, dit jaar wel $1 miljoen waard zou zijn. Tijdens deze belofte zei John McAfee dat hij zijn eigen penis op tv zou eten als Bitcoin niet aan zijn verwachtingen zou voldoen, echter trok hij in januari zijn voorspelling in.

Vervolgens gaf hij een paar maanden later aan dat zijn eerdere Bitcoin voorspelling van $1 miljoen onzin was en noemde Bitcoin de meeste gebrekkige crypto-technologie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!