John McAfee lanceert cryptocurrency exchange

De veelbesproken crypto-fan en cybersecurity expert, John McAfee, heeft zojuist zijn eigen cryptocurrency-exchange gelanceerd, genaamd McAfee Magic. Dit volgens een publicatie die op donderdag 13 juni geplaatst werd op CoinDesk.

De naam Magic verwijst naar het feit dat gebruikers “cryptocurrencies op meerdere exchanges kunnen verhandelen via één dashboard”.

De website vertelt ons, dat McAfee Magic traders een standaard set met geavanceerde handelsfuncties, zoals Auto Buy, Auto Sell, Trailing Buy, Trailing Sell, Stop Loss, Complete Auto Trade, etc. aanbiedt.

De exchange lijkt geen bewaardiensten aan te bieden en gebruikers zullen hun crypto op andere exchanges moeten bewaren. Wanneer er een transactie via het platform uitgevoerd wordt, worden de fondsen overgeboekt van de desbetreffende rekeningen om de transactie te voltooien. Om dit in te stellen, moeten gebruikers de API’s van de andere exchanges koppelen aan hun account.

Er worden twee ‘portals’ aangeboden, één voor normale ‘normale’ handel en de andere is voor ‘shadow trading’. Dit houdt in dat de transacties van een gebruiker automatisch worden ingesteld om die van professionele handelaren na te bootsen. Deze professionele handelaren worden door de community gerangschikt aan de hand van hun successen.

Het is ook mogelijk om op het platform tegelijkertijd buy- en sellorders in te stellen en zo te zien zijn er geen wettelijke beperkingen voor wie de exchange mag gebruiken.

Hoe betrouwbaar deze exchange is, moet nog blijken. Wij hebben deze exchange nog niet getest of onderzocht, dus wees voorzichtig.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!