John McAfee trekt $1 miljoen Bitcoin (BTC) voorspelling in

De welbekende Bitcoin (BTC)- fan, John McAfee, is teruggekomen op zijn voorspelling dat BTC in 2020 $1 miljoen zou zijn. Hij gaf aan dat zijn tweet slechts een ‘lokkertje’ was om nieuwe investeerders aan te trekken. Dit meldde hij in een bericht op Twitter.

Mijn eigen penis opeten over 12 maanden? Dit was een lokkertje om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen. Het werkte. Bitcoin was de eerste. Het is een oude technologie. Iedereen weet het.

Nieuwere blockchains hebben privacy, smart contracts, gedistribueerde apps en meer. Bitcoin is onze toekomst? Was Model T (één van de eerste auto’s) de toekomst van de auto-industrie?

Juli 2017: Bitcoin voorspelling

In juli 2017 gaf John Mcafee aan dat de prijs van Bitcoin tegen 2020 $500.000 zou zijn. Tijdens deze belofte zei John Mcafee dat hij zijn eigen penis op tv zou eten als Bitcoin niet aan zijn verwachtingen zou voldoen. Ongeveer vijf maanden later verhoogde hij zijn voorspelling naar $1 miljoen.

Zijn voorspelling werd zo populair onder de crypto-investeerders dat er zelfs de ‘Dickening‘ aftelling is tot 31 december 2020.

Brave browser
Wat is brave? Klik hier!

Monero

John Mcafee is blijkbaar van gedachten veranderd over Bitcoin, omdat hij nu zeker weet dat de topcryptocurrency ‘een oude technologie’ heeft. Er zijn nieuwere blockchains met privacy en smart contracts die deze oude technologie zullen vervangen. Hij noemde de privacygerichte munt Monero als de nieuwe duidelijke winnaar. De cryptocurrency, die haar gebruikers volledige anonimiteit biedt.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!