Bitcoin Nieuws

John McAfee: alleen een idioot gelooft in een $1 miljoen Bitcoin voorspelling

John McAfee, oprichter van het computer- en netwerkbeveiligingsbedrijf McAfee, heeft in een tweet gezegd dat zijn eerdere Bitcoin (BTC) voorspelling van $1 miljoen onzin was en noemde Bitcoin de meeste gebrekkige crypto-technologie.

“Ik ben degene die voorspelde dat Bitcoin, de meest gebrekkige crypto-technologie, $1 mil zou bereiken. Ben jij één van de personen die de absurde humor er niet in zag?

Anders gezegd: als Bitcoin ooit $1 mil bereikt, zou de marktkapitalisatie groter zijn dan het BBP van het hele Noord-Amerikaanse continent. Welke idioot zou zo’n onzin kunnen geloven? ‘Sex hebben met een walvis’ heeft duizend keer meer kans om een Olympische sport te worden dan dat dit gaat gebeuren.”

Dat John Mcafee weleens bizare Bitcoin uitspraken heeft hebben we eerder gezien. Ook beweerde hij te weten wie Satoshi Nakamoto is en hoewel hij eraan dacht om de identiteit te onthullen, heeft hij er last minute toch niet voor gekozen. Velen hebben dit opgevat als een teken dat McAfee niet veel weet en dat hij gewoon probeert de aandacht op zichzelf te vestigen en relevant te blijven. Daarnaast zei hij ook nog in een recente tweet op 4 april dat Bitcoin waardeloos is.

John McAfee en de Ghost cryptocurrency

John McAfee heeft recent zijn eigen privacygerichte cryptocurrency genaamd Ghost aangekondigd. De munt wordt echter niet gedistribueerd via een ICO, maar via een airdrop. In 2019 lanceerde John McAfee zijn eigen DEX. De McAfee DEX werkt op de technologie die is gemaakt door het Switch Ecosystem, dat een native token heeft genaamd ESH.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN