Binance BitMEX

Bitcoin investeerders verliezen naar verluidt miljoenen in exit-scam

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De CEO van VaultAge Solutions, Willie Breedt, wordt ervan beschuldigd miljoenen in cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC) te hebben gestolen. Dit beweren investeerders nadat ze sinds december 2019 niets meer hebben gehoord. De geruchten gaan rond dat hij op de vlucht is geslagen. Dit volgens een publicatie op News24.

Willie Breedt zou naar verluidt in een luxe herenhuis in de buurt van Jeffrey’s Bay verblijven. Echter blijkt uit informatie dat hij het land heeft verlaten. Volgens informatie blijkt dat de CEO mogelijk is gevlucht naar Mozambique.

De CEO wordt ervan beschuldigd miljoenen te hebben gestolen van meer dan 1500 Bitcoin investeerders. Bovendien is VaultAge Solutions niet geregistreerd als een legitieme financiële instelling bij de Financial Services Conduct Authority (FSCA).

Eén van de investeerders genaamd Lettie Engelbrecht van Krugersdrop, zei het volgende:

“We zijn gepensioneerd en hebben 200.000 rand geïnvesteerd. Van december tot april hebben we betalingen ontvangen voor de groei van onze investering. Sindsdien hebben we nooit meer geld gekregen. We zijn wanhopig en leven met een klein budget.”

Een Zuid-Afrikaanse investeerder had naar verluidt meer dan 6 miljoen rand ($342.000) gestort aan het bedrijf van Breedt.

In een schriftelijk antwoord op News24 zei Breedt:

“Ik ben druk bezig met het nakomen van de toezeggingen die ik aan de leden heb gedaan. De toezegging is dat al het aanvangskapitaal uiterlijk op 31 mei is terugbetaald.”

Wat je misschien ook leuk vindt:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN