Stablecoins USDT

$70 miljoen USDT verplaatst naar Binance. Is dit een bullish teken?

Volgens de laatste gegevens van het Twitter-account Whale Alert is er meer dan $70 miljoen aan USDT verplaatst van de Tether Treasury naar Binance. Dit betekent vaak goed nieuws voor de Bitcoin koers, aangezien het kan duiden op een groeiende interesse vanuit investeerders die aan de zijlijn stonden.

Meer dan $70 miljoen aan USDT verplaatst naar Binance

De gegevens van Whale Alerts tonen drie transacties die de afgelopen 24 uur vanuit de Tether Treasury naar Binance zijn gestuurd. Tijdens de sessie halverwege de ochtend op de Aziatische markt werden 30 miljoen USDT-tokens verstuurd naar Binance. De prijs van BTC bleef echter stabiel in de $9.100, wat signalen geeft van een mogelijke accumulatieperiode bij deze prijsniveaus.

Twee andere transacties, één ter waarde van 30 miljoen USDT en de andere 10 miljoen USDT, werden later op de dag overgemaakt naar ‘s werelds grootste crypto-uitwisseling.

40% meer USDT geprint sinds maart

Op 30 april ontving de exchange meer dan 50,5 miljoen USD van de Tether Treasury, wat samenviel met de bull run van Bitcoin (begin mei) tot $10.000. Hoewel dit waarschijnlijk te maken had met de Bitcoin halvering, is het mogelijk dat er een vergelijkbare beweging aan zit te komen.

Het zusterbedrijf van Bitfinex, Tether, ‘print’ recordaantallen USDT sinds de in maart. Begin januari bedroeg het totale aanbod van USDT $4,11 miljard, voordat het veertien dagen later steeg naar $4,6 miljard. Sinds begin april is het aanbod van USDT echter met 40% gestegen tot $6,3 miljard.

Zo werd er vandaag nog 100.000 USDT ‘geprint’. Whale Alert was dit natuurlijk niet ontgaan en tweette:

Bitcoin koers naar $10.000?

Een potentiële stijging van de Bitcoin koers naar boven de $10.000 is nu iets meer waarschijnlijk. We hebben eerder vandaag al een artikel geplaatst over de waarschijnlijkheid van de stijging richting de $10.000.

Het bekende Twitter-account @Tradermayne zei het volgende:

“Bitcoin vond dagelijks ondersteuning en handhaaft zijn opwaartse trend.

Het rode blok is erg belangrijk in mijn ogen. Als we van daaruit afwijzen, zal dit de distributie boven de high van maart bevestigen en dan verwacht ik dat we flink gaan zakken. Als we het rode blok echter kunnen doorbreken, dan kijk ik uit naar een stijging richting $11k.”

De Nederlandse crypto-analist @CryptoMichNL zei het volgende

Na aanleiding van deze tweet heb ik even contact met hem opgezocht om jullie te voorzien van de beste uitleg van deze tweet. Hij gaf het volgende aan:

“Ik wil in principe steun zien op $9,000-9,100 en als we dat doen, maken we een hogere low en kunnen we weer de weerstand opzoeken van $9,800-10,100. Denk dat als we die weer gaan testen, de kans groot is dat we naar boven breken en op zoek gaan naar $11,000.

Verliezen we echter $9,000, dan ben ik op zoek naar $8,200-8,500 als steun.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN