Bitcoin Quantum Supremacy

Tether (USDT) wordt het meest uitgegeven op Ethereum netwerk

De halvering van Bitcoin (BTC) zal naar verluidt vandaag plaatsvinden en de prijs staat op het moment van schrijven op $8.680. In het verleden ging de halvering gepaard met een sterke stijging van de Bitcoin prijs, maar of dat nu gaat gebeuren is echter nog maar de vraag.

Ook zien we doorgaans veel marktvolatiliteit tijdens de Bitcoin halving en handelaren kiezen er regelmatig voor om hun cryptocurrency bezittingen om te zetten naar een stablecoin. In de meeste gevallen gaat de voorkeur voor handelaren uit naar Tether (USDT), dat momenteel op de vierde plaats staat met een marktkapitalisatie $6.373 miljard.

Wat is een stablecoin, zoals Tether?

Een stablecoin is een cryptocurrency waarbij een vaste prijs, in een nationale valuta gewaarborgd wordt. Tether (USDT) is een voorbeeld van een stablecoin die bedoeld is om voor $1 USD te worden verhandeld. Tether is een prijsstabiele cryptocurrency die is vastgezet met de Amerikaanse dollar.

$1,6 miljard uitgegeven op Tron Blockchain

De CEO van TRON (TRX), Justin Sun, maakte zojuist op Twitter bekend dat er meer dan $1,6 miljard Tether (USDT) is uitgegeven op de blockchain van Tron.

Top zes meest uitgegeven USDT

Om een beter beeld te kunnen krijgen op welke verschillende blockchains en de hoeveelheid USDT in waarde wordt uitgegeven, hebben we een top zes gemaakt.

  1. Ethereum – $5,737,970,410.92
  2. Tron – $1,603,395,020.12
  3. Omni – $1,335,000,000.00
  4. Liquid – $16,561,000.00
  5. EOS – $5,251,000.50
  6. Algorand – $1,000,010.00

We kunnen uit de bovenstaande lijst opmaken dat de Ethereum blockchain met kop en schouders bovenaan staat, gevolgd door de Tron blockchain.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN