Horizon Blockchain Games haalt $5 miljoen op en bouwt verder op Ethereum blockchain

Horizon Blockchain Games, een bedrijf dat zich bezighoudt met game-ontwikkeling en bouwt op de blockchain van Ethereum, heeft $5 miljoen aan nieuwe financiering opgehaald. Dit bedrag komt bovenop de $3,75 miljoen van het jaar ervoor. Dit meldde The Block op 7 maart.

Verschillende bedrijven investeerden in Horizon Blockchain Games, waaronder Polychain Capital, ConsenSys, Golden Ventures, Digital Currency Group, CMT Digital en Regah Ventures.

Het digitale ruilkaartspel ‘SkyWeaver’, heeft nu bijna een jaar een privé-bèta en zou later in 2020 in een publieke bèta moeten veranderen.

Kaarteigendom en gameplay worden bijgehouden door Ethereum-transacties. Spelers kunnen kaarten verdienen door middel van gameplay of handelen. Ze worden in het netwerk weergegeven door tokens die de ERC-1155-standaard gebruiken. Het onderliggende concept van deze aanpak is dat kaarten in het bezit blijven van spelers via hun wallet.

“Met 12.000 testers en meer dan 90.000 spelers die wachten op toegang, hebben we al een geweldige community waar we enorm dankbaar voor zijn. We hebben de game in balans gebracht en enorme UI- en UX-verbeteringen gemaakt op basis van gebruikersfeedback.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!