Bitcoin.com Crypto2Cash

Nederlandse Crypto2Cash gaat samenwerken met Bitcoin.com

Het Nederlandse Crypto2Cash gaat een samenwerking aan met Bitcoin.com, één van meest bekende bedrijven uit de cryptowereld. Dat maakt de snelgroeiende onderneming uit Woerden vandaag bekend.​

Bitcoin.com is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van Bitcoin producten zoals een exchange, gaming platform, mining pool en een mobiele wallet met ruim 10 miljoen downloads. Crypto2Cash is wereldwijd marktleider in het omwisselen van cryptovaluta in fiat geld. ​

Van Bitcoin naar Euro​

Een van de knelpunten in het huidige ecosysteem is dat marktspelers moeite hebben om (grote hoeveelheden) cryptovaluta snel om te wisselen in fiat geld. Zodra de bitcoin prijs blijft stijgen, neemt de druk op de handelsinfrastructuur toe. ​

Crypto2Cash heeft deze niche zich helemaal eigen gemaakt: het razendsnel en veilig verzilveren van je Bitcoin (BTC) in euro, dollar of pond. De service ondersteunt ook Bitcoin Cash (BCH) en Ethereum (ETH) in combinatie met vele andere fiat valuta zoals de Japanse yen en de Singaporese dollar. ​

Laagdrempelige service​

Bitcoin.com wil dat de gebruikers van hun hun app zo min mogelijk drempels ervaren. Door de samenwerking met Crypto2Cash wordt deze groeiende groep gebruikers compleet ontzorgd. ​

Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van Crypto2Cash, die zowel de app als de website als zéér gebruiksvriendelijk ervaren. Met een paar muisklikken is het fiat geld binnen handbereik. Bovendien beschikt het bedrijf over een uitstekende klantenservice die de klant via de chat, per email of telefoon te woord staat. ​

Financiële vrijheid ​

Crypto2Cash-oprichter Pieter Jan Datema heeft tientallen jaren ervaring op de financiële markten. Zo was Datema medeoprichter van de Nederlandsche Betaal & Wissel Maatschappij en mede-CEO van de Deense Saxo Bank. ​

Hij licht toe:

“Met onze oplossing kunnen gebruikers van Bitcoin.com veilig en snel hun cryptovaluta verzilveren. Dat vergroot hun financiële vrijheid. We omschrijven onszelf als een digitale geldautomaat. In de huidige wereld heb je nog steeds fiat geld nodig om je rekeningen te betalen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie