Bitcoin prijs

Bitcoin koers kan naar $12.000 gaan als dit level gebroken wordt

De Bitcoin (BTC) bulls zijn momenteel hard bezig om het $10.000 level te houden en de cryptocurrency omhoog te duwen. Nu lijkt BTC zich echter op te maken voor zijn volgende grote beweging die de koers aanzienlijk hoger zou kunnen duwen.

Het is belangrijk om op te merken dat dit bullish sentiment ertoe heeft geleid dat de Bitcoin koers slechts een haar verwijderd is van een belangrijk weerstandsniveau dat binnenkort verbroken kan worden en, een beweging boven dit niveau, kan de poort naar aanzienlijke winsten openen.

Stormachtige dagen

De afgelopen dagen waren stormachtig voor Bitcoin, met BTC dat dit weekend naar $10.200 schoot en vervolgens terug viel naar $9.700, om vervolgens opnieuw naar boven de $10.000 te schieten.

Op het moment van schrijven, handelt Bitcoin voor iets meer dan $10.300, wat een opmerkelijke stijging betekent van de dagelijkse dieptepunten van $9.800, die werden vastgelegd net vóór de run voorbij $10.000.

Sinds BTC gisteren boven de belangrijkste vijfcijferige prijsregio brak, consolideerde het ongeveer op $10.300, met de huidige opleving die aangeeft dat het op het punt staat een nieuwe intense rally te zien.

Mogelijke correctie?

Desondanks is het belangrijk op te merken dat Teddy, een prominente cryptocurrency-analist op Twitter, in een recente tweet heeft uitgelegd dat de Bitcoin koers nog steeds een opmerkelijke correctie kan gaan zien, terwijl het technisch gezien in een bullmarkt zou blijven, alleen met een daling onder ruwweg $7.400 zou dit veranderen.

Hij tweette het volgende:

“BTC: Het breken van een upchannel in een bullmarkt is nog steeds ‘bullish’ zolang er geen nieuwe dieptepunten worden gemarkeerd. Het is gewoon een correctie van de grotere trend, het doet dit door een hoger dieptepunt te markeren, voordat er een nieuw upchannel wordt gemaakt. Mensen nemen winst en kopen lager terug.”

Als BTC boven $10.500 sluit, is het ‘Clear Skies’ tot $12.000

TraderXO, een andere prominente crypto-analist, legde in een recente tweet uit dat Bitcoin op het punt staat een belangrijk weerstandsniveau te doorbreken en dat dit de poort zou kunnen openen voor een scherpe beweging naar $12.000.

Hij tweette het volgende:

“BTC – HTF S/R-niveaus.

Bij sleutelweerstand atm. Zou graag zien dat de swing high wordt uitgeschakeld. Zal op een deel van mijn spot holding naar TP kijken en opnieuw lager inkopen, het is een flinke trend omhoog geweest. Sluit de dag boven de 10.5s – zien we waarschijnlijk een andere leg naar de range hoogtes.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ripple en Litecoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie