Ethereum

Gaat Ethereum een grote koers beweging maken?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Op het moment van schrijven handelt Ethereum (ETH) voor iets meer dan $142. In de afgelopen week varieerde de Ethereum koers tussen de $140 en $150 en er was weinig actie te zien.

Ethereum en de gehele cryptomarkt zijn sinds begin november in een stevige neerwaartse trend geraakt en het afnemende handelsvolume heeft ertoe geleid dat ETH, en andere cryptocurrencies, geconfronteerd worden met een voortdurende periode van zijwaartse handel.

Dit gebrek aan volatiliteit heeft vooral invloed gehad op Ethereum, dat momenteel de laagste volatiliteitsniveaus van 60 dagen sinds 2016 heeft gezien, wat erop kan wijzen dat er een grote beweging op komst is.

CoinMetrics, een blockchain-onderzoeksbureau, sprak hierover in een recente tweet en merkte op dat dit zou kunnen betekenen dat een grote prijsbeweging aan zit te komen.

“Met de 60d volatiliteit van $ETH dat gedaald is, naar niveaus die sinds 2016 niet meer gezien zijn, zijn we dan eindelijk toe aan wat prijsactie? Of gewoon meer van hetzelfde…”

Het is zeer waarschijnlijk dat elke ETH-beweging op de korte termijn nog enigszins afhankelijk zal blijven van Bitcoin (BTC), aangezien BTC de afgelopen tijd bepalend is geweest voor belangrijke altcoins.

Zullen de fundamentals ETH omhoog stuwen?

Hoewel het onduidelijk blijft of er een grote prijsbeweging aan zit te komen, kan de groeiende fundamentele kracht uiteindelijk helpen om de cryptocurrency omhoog te stuwen.

Joseph Lubin, mede-oprichter van Ethereum en de oprichter van ConsenSys, sprak over de kracht van Ethereum in een recente tweet, wijzend op de enorme hoeveelheid ETH die momenteel vastgezet zijn in DeFi-initiatieven.

“Er zijn in totaal meer dan 20 miljoen #Ethereum-accounts aangemaakt in 2019.

Meer dan $650 miljoen is momenteel vastgezet in #DeFi.

Meer dan 4,5 miljoen ETH werd dit jaar uitgedeeld aan blockbeloningen.

De Ethereum-machine blijft maar doorgaan!”

Hoe denken jullie over Ethereum en hoe zien jullie de toekomst? Laat het weten in onze kanalen!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN