Bitcoin Nigeria

Bitcoin (BTC) prijs is volgens Tom Lee bullish op weg naar 2020

Tom Lee, de grondlegger van Fundstrat Global Advisors en één van de befaamde Bitcoin bulls van Wall Street, heeft aan CNBC verteld waarom hij verwacht dat Bitcoin (BTC) een positieve trend richting 2020 gaat vormen.

Hij bezocht onlangs CNBC om over aandelen te praten en de discussie richtte zich vooral op small cap aandelen. De gastheer bij CNBC vroeg hem aan het einde van het interview nog een ​​vraag over het “bloedbad” in de cryptocurrency markt.

Volgens Tom Lee komt de zwakte in prijs van Bitcoin en andere cryptocurrencies voornamelijk door de toename van regelgevend toezicht en onzekerheid.

Lee merkte verder op dat de recente daling van 50%, de lange termijn vooruitzichten voor BTC niet verandert. Hij voegde er verder aan toe dat deze vooruitzichten grotendeels positief blijven.

“Er zijn veel redenen om volgend jaar optimistischer te zijn over crypto”.

Positieve vooruitzichten voor Bitcoin volgend jaar

Volgens Lee zijn de vooruitzichten voor Bitcoin positief, omdat de prijs van de Amerikaanse aandelen nu over het algemeen zijn hoogste niveau heeft bereikt. Het zou voor investeerders interessant zijn om kapitaal toe te voegen aan BTC en andere markten. De analist merkte inderdaad op dat de best presterende jaren van Bitcoin gecorreleerd zijn met sterke jaren in de S&P 500 en andere indices.

Lee voegde hieraan toe dat met de Bitcoin halving die volgend jaar plaatsvindt, BTC een hernieuwde boost kon krijgen.

Eerder schreven wij al een artikel over dat verschillende analisten verwachten dat de Bitcoin koers binnenkort flink omhoog zal schieten. Lees ons artikel hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN