Bitcoin koers

Bitcoin koers binnenkort flink omhoog volgens analisten

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De afgelopen tijd valt de cryptomarkt een beetje tegen. Bitcoin (BTC) heeft de afgelopen periode wat dalingen te verduren gehad. We zijn erg benieuwd of de prijs nog positief zal veranderen. De volgende analisten zijn in ieder geval hoopvol dat dit slechts een klein dipje is en dat de Bitcoin koers mooi zal herstellen.

Crypto Michaël zei het volgende op Twitter:

$BTC #BITCOIN – Al met al is de lange termijn trend nog steeds goed, afgezien van een parabolische explosie eerder dit jaar (wat een opwaartse uitbarsting is). De trend intact houden -> markt is prima. Verder naar $20.000-25.000 in 2020.

PlanB leek niet te schrikken van de afgelopen Bitcoin daling en zei het volgende op Twitter:

Sommige mensen raakten in paniek gedurende deze week van -17%. Het is gewoon normaal #bitcoin-gedrag. Merk op dat we nog steeds 2x YTD omhoog zijn. En ja, het S2F-model is prima, niets bijzonders.

Bitcoin halving mei 2020

Zoals we allemaal wel weten is volgend jaar de derde halving van Bitcoin. Een moment dat velen beschouwen als een bullish periode. Zo ook volgens CryptoRob, want hij zei namelijk het volgende in een artikel dat hij voor CryptoBenelux heeft geschreven:

Hoe dan ook is en blijft Bitcoin een bullish asset. In het verleden hebben de halvings een zeer positief effect gehad op BTC. Momenteel is er dus geen reden om zo kort voor de halving bearish te worden op lange termijn.

Bitcoin koers

Lees hier de Bitcoin Koers update van CryptoRob!

Blockstream CSO Samson Mow gaf een duidelijke reden waarom Bitcoin gedaald was. Volgens hem heeft het te maken met de aankomende BTC halving. Hij zei namelijk het volgende:

Bitcoin is gedaald omdat we ons nog steeds in de fase bevinden waarin we dagelijks 1.800 $BTC inslaan. Bij een prijsniveau van $9.000, is $16,2 miljoen per dag vereist om een stabiele prijs te handhaven. De komende halvering zal dit oplossen. Zwakke handen GTFO.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN