ETN

CEO BitMEX gelooft dat crypto traditionele markten kan veranderen

De CEO en mede-oprichter van BitMEX, Arthur Hayes, zegt dat traditionele handelaren hun lunchpauzes en weekenden kunnen verliezen omdat digitale financiën alles zal veranderen.

In een artikel dat op donderdag 19 september door Bloomberg geplaatst werd, zei Hayes dat cryptocurrencies 24/7 worden verhandeld en dat dit gevolgen zal hebben voor alles. Hij gaf het volgende aan:

“Van traditionele aandelen, obligaties en valutahandel, tot de manier waarop betalingen worden verwerkt en geregistreerd. Handelaren kunnen zelfs hun lunchpauzes en weekenden verliezen, omdat traditionele activa sommige kenmerken van digitale absorberen.”

Hij ging verder met:

“Sommige van de praktijken in onze markt zullen worden nagebootst in traditionele handel. Al deze dingen over ergens zijn en iets verhandelen en fysiek met elkaar in overeenstemming brengen, zullen allemaal uit het raam verdwijnen. Als je daar eenmaal vanaf bent en begrijpt dat alles de komende 10 jaar digitaal zal zijn, besef je dat Bitcoin niet zo’n vreemd idee is.”

Woensdag 18 september gaf de CEO van BitMEX op Twitter aan dat de kwantitatieve versoepeling (QE) het vertrouwen in fiat-valuta verder zou verminderen.

Hij zei het volgende:

“QE4eva komt eraan. Als de Fed weer religie krijgt, maak je dan klaar voor $20.000 #bitcoin.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN