Wat is BitMEX?

BitMEX is een populaire peer-to-peer cryptocurrency exchange. De BitMEX exchange werd in 2014 opgericht door Arthur Hayes en is een in Hong Kong gevestigd bedrijf. De interface van de officiële website is beschikbaar in vijf talen: Engels, Chinees, Japans, Koreaans en Russisch. De deals op BitMEX zijn alleen beschikbaar in Bitcoin.

BitMEX heeft een lijst met de meest populaire altcoins, deze prijzen zijn echter ook in Bitcoin vastgelegd. Het BitMEX platform werkt niet met fiat-valuta’s. Met BitMEX kun je sneller winst maken dan met met iedere andere exchange door de hefboom (en dus ook sneller verlies). Dit is uiteraard de grootste aantrekkingskracht van BitMEX. Handel in Bitcoin en andere cryptovaluta met een hefboom van maximaal 100x.

Wil jij gaan handelen op BitMEX, bekijk dan ook onze Nederlandse BitMEX handleiding voor beginners.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!