Federal Reserve dollars

“Maak je klaar voor $20.000 Bitcoin.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Gisteren plaatsten wij al een bericht dat dieper inging op het feit dat Bitcoin (BTC) koers wel eens zou kunnen gaan profiteren van de maatregelen die de Amerikaanse Federal Reserve zou gaan treffen.

Nu geeft de CEO van BitMEX op Twitter aan dat de kwantitatieve versoepeling (QE) het vertrouwen in fiat-valuta verder zou verminderen. Dit volgens een artikel dat vandaag verscheen op Cointelegraph.

“QE4eva komt eraan. Als de Fed weer religie krijgt, maak je dan klaar voor $20.000 #bitcoin.”

De opmerkingen kwamen een dag nadat de Fed de rente had verlaagd op sommige leningen die meer dan 10% bereikten, of vier keer zijn doelstelling. Hierdoor werd er meer dan $53 miljard in de economie gepompt.

De QE-injectie van de Fed markeerde de eerste noodinterventie sinds het einde van de financiële crisis van 2008, een gebeurtenis die rechtstreeks leidde tot de oprichting van Bitcoin.

Een wereldwijde economische crisis zou, hoewel niet ideaal, wel eens goed nieuws kunnen betekenen voor de Bitcoin koers.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN