High Performance Blockchain

HPB maandelijkse update

We zijn al een aantal maanden bezig om jullie maandelijkse op de hoogte te houden van alle updates omtrent High Perfomance Blockchain. Nog steeds doen we dit met erg veel plezier. Ook de maand augustus is er weer erg veel gebeurd. In dit artikel gaan we je helemaal op de hoogte brengen van de belangrijkste nieuwtjes. Stoelriemen vast en lees aandachtig mee!

1. HPB Tokenmodel en tokengebruik

Sinds de lancering van het HPB MainNet heeft het project een revolutionaire blockchain-infrastructuur geïntroduceerd, waarmee elke persoon in alle uithoeken van de wereld zonder beperkingen aan ons ecosysteem kan deelnemen. Alle ontwikkelaars en gebruikers die het HPB-netwerk gebruiken om transacties uit te voeren of smart contracts te activeren, moeten HPB-munten en gas gebruiken. Munthouders kunnen ook op nodes stemmen en de manier beïnvloeden waarop het netwerk wordt bestuurd via de HPB Wallet-app. Naarmate de acceptatie van dit gedecentraliseerde netwerk groeit onder ontwikkelaars, DApps, partners en gebruikers, zal er extra vraag zijn naar HPB-munten, wat zich uiteindelijk vertaalt in een grotere muntwaarde.

De HPB Foundation is de afgelopen jaren dankbaar voor al haar supporters en zal hard blijven werken om de vraag naar de HPB-munt te stimuleren. Voor dit doel zullen zij nieuwe mechanismen introduceren die de vraag en waarde voor alle belanghebbenden verder stimuleren:

Blockchain As A Service (BaaS) – HPB-munten als betalingsoptie:

In de afgelopen maanden heeft HPB meerdere organisaties ingeschakeld om hun blockchain– en hardwaretechnologie te gebruiken. Voor deze services zijn organisaties doorgaans verplicht servicekosten te betalen in fiat-valuta. Om het gebruik van blockchain-technologie en met name de HPB munt te stimuleren, bieden ze korting aan organisaties zodra er betaald wordt in HPB-munten in plaats van fiat-valuta.

Steld dat een organisatie bijvoorbeeld 100.000 dollar in rekening wordt gebracht voor geleverde services, dan bieden we derden de optie om HPB-munten op de markt te kopen en de betaling in HPB-munten te verrekenen. Als de derde partij akkoord gaat met deze optie, hebben ze recht op een korting op de totale kosten.

Bovendien kunnen derden korting krijgen op smart contract gaskosten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld tot 25% transactiekosten aanbieden, afhankelijk van het aantal HPB dat voor hun DApp wordt aangehouden / ingezet.

HPB gelooft dat dit gunstig is voor beide partijen, omdat de derde partij lagere kosten zal heeft, terwijl HPB een grotere acceptatie van blockchain-technologie en een toenemende vraag naar HPB-munten zal zien.

Lange termijn beloningen:

Periodiek bieden ze beloningen aan trouwe munthouders en supporters. Zo moedigt HPB zijn partners en DApps sterk aan om airdrops uit te geven aan bestaande HPB-wallethouders. Daarnaast zullen ze doorgaan met het verkennen van aanvullende manieren om meer beloningen te geven aan munthouders. Bijvoorbeeld door terugkerende campagnes waarbij supporters beloningen kunnen ontvangen in de vorm van munten, tokens, merchandise en andere soorten weggeefacties.

Beloningen voor nodes

Iedere 3 maanden kan de hele HPB-gemeenschap deelnemen en stemmen op nodes. Dit kan als nodeholder of als kiezer. De verkiezingen zijn uiterst belangrijk, omdat dit direct van invloed is op het bestuur van HPB zijn netwerk. Daarom moedigen ze elke HPB-wallethouder sterk aan om aan dit proces deel te nemen.

Om deelname te stimuleren, zal HPB in de toekomst een nieuwe functionaliteit introduceren, waardoor de node-houders beloningen kunnen uitgeven aan hun supporters, waardoor niet-node-houders directe belongen voor deelname kunnen ontvangen. Dit hele proces wordt beheerd via een handige gebruikersinterface op de HPB Wallet-app, die automatisch smart contracts genereert op basis van de beloningen die worden uitgegeven door elke nodehouder.

HPB is ervan overtuigd dat deze nieuwe maatregelen het gebruik van HPB-munten door alle belanghebbenden verder zullen stimuleren. HPB wilt graag actief communiceren en samenwerken met zijn community. Voel je welkom om het team op Telegram te bereiken voor goede suggesties. Laten we met zijn allen een evenwichtiger en gedecentraliseerde toekomst creëren!

2. HPB vestigt aanwezigheid op de Koreaanse markt

Op 25 juli werd HPB uitgenodigd als keynote-spreker op de KuCoin-bijeenkomst. Het evenement was exclusief en uitsluitend voor uitgenodigden. De bijeenkomst bood grote kansen om industriële verbindingen te maken om de toegang tot de Koreaanse markt te vergemakkelijken.

Op 18 juli hield HPB zijn eerste meetup in Korea samen met HashNet. Met 4 keynotes en een panel introduceerde het evenement de aandacht voor een aantal belangrijke innovaties en vooruitgang binnen de industrie.

De evenementen werden bezocht door community leden en professionals uit de industrie. Persbureaus hadden de mogelijkheid om exclusieve interviews met HPB af te nemen. Bij KuCoin kwamen verschillende bekende projecten op het podium, zoals Aergo, Metadium, Quarkchain en Chilliz. De andere projecten, ChainFlix, Symverse, Rime Coin en HashNet, trokken grote belangstelling van alle aanwezigen met hun eigen innovaties, van het aanbieden van innovaties in streaming en reclame tot tertiaire automotive-applicaties bij HashNet.

Daniel Kwak, de Business Director van Aziatische Markten, vertegenwoordigde en introduceerde HPB op beide evenementen. Het unieke aanbod voor de volgende stappen in de industrie in hardware en bijvoorbeeld bij het gebruik van gaming. Door de waardepropositie van de Blockchain Offload Engine hardware-chipset te doorlopen, kunnen industrieën zoals gaming gebruikmaken van de uitgebreide lijst met voordelen die de BOE biedt. Dit is bijvoorbeeld handtekeningverificatie tijdens het inloggen en databasebeheer tot het extraheren van de willekeurige getallen die zijn gegenereerd door de willekeurige nummergenerator van de hardware.

“Als we naar de toekomst kijken, moeten we ons afvragen welke innovaties de technologie zal brengen”, legde Daniel uit terwijl hij sprak over de technische vooruitgang van de industrie. “Het pad dat blockchain heeft bewandeld, zoals we allemaal weten, is een ontwikkeling geweest in de functies van blockchain zelf. Wat de industrie echter enorm over het hoofd heeft gezien, is hardware. ”Daniel ging verder om te laten zien hoe de BOE, een hardware-chipset ontwikkeld en gedistribueerd door HPB, kan profiteren van DApps die op het HPB MainNet draaien, en een voorbeeld van een voorbeeld van hoe een spel kan interageren met de technologie

3. HPB samenwerking met Chainlink

High Performance Blockchain (HPB), ‘s werelds eerste blockchain-onderneming dat specifieke hardware met software combineert, en Chainlink, de toonaangevende blockchain-oracle-serviceprovider, zullen elkaars producten gebruiken om hun respectieve serviceaanbod te verbeteren. Het Chainlink-netwerk biedt waardevolle middleware-oplossingen, die veelgevraagde off-chain resources beschikbaar stellen voor on-chain smart contracts. De hardware-chipset van HPB, de Blockchain Offload Engine (BOE), levert echte random number services aan Chainlink-clients.

4. Betaal nu met HPB op FomoHunt.com!

HPB is verheugd om een nieuwe ontwikkeling bekend te maken. HPB wordt namelijk opgenomen als nieuwe betalingoptie op de website van FomoHunt! “Dit is een ontdekkingsplatform voor de cryptocurrency-industrie. Het belangrijkste gebruik ervan is de mogelijkheid om in meerdere talen te zoeken naar crypto’s, producten, evenementen, nieuws, banen en influencers, ”deze nieuwe betalingsintegratie maakt nieuw gebruik van HPB-munten mogelijk en opent een deur voor echte adoptie.

5. HPB Wallet V1.4.0 gaat live

Met toegevoegde functie van Red Packets ging HPB Wallet V1.4.0 op 15 augustus live in de Apple App Store, Google Play Store en onze officiële website. (Download hier).

Omdat HPB enkele van de snelste netwerksnelheden heeft, zijn transacties via de HPB Wallet erg snel, met het extra voordeel van extreem lage gaskosten (transactie). Via de gebruiksvriendelijke Wallet-app wordt je digitale levensstijl eenvoudig gemaakt met een holistische portfolio van services op een veilige en handige manier.

Een van de meest interessante functies die deze update met zich meebrengt, is Red Packet. Een Red packet is een nieuwe interactieve en leuke manier om cryptocurrency naar je vrienden of familie te sturen via sociale netwerkplatforms zoals Telegram, WeChat, enz.

Nieuwe functies van deze versie omvatten ook: melding van nieuwe berichten, banners en advertenties, ondersteuning voor geheugensteuntjes, ruimtherkenning, optimalisatie van de standaard gebruikersavatar in HPB-wallet, verbetering van gebruikerservaring en UI-ontwerp van de steminterface.

6. HPB – Indonesia Meetups in Jakarta en Surabaya

Met de toenemende belangstelling voor blockchain in Indonesië en de grote poel van getalenteerde ontwikkelaars, doet HPB uiterst zijn best om uit te breiden naar de Indonesische markt. De Indonesische regering heeft al vroeg een positief standpunt ingenomen over blockchain en heeft de wetgeving in snel tempo doorgevoerd, waardoor het land een toekomstige hub voor blockchain is geworden en de belangstelling van HPB is gewekt.

Samen met Indodax, de grootste Indonesische exchange waarop HPB via het IDR fiat-paar kan worden verhandeld, organiseerd HPB verschillende meetups in Indonesië op 24 augustus (Jakarta) en 7 september (Surabaya). Dit doen zij met verschillende sponsors zoals SSP, Vexanium, Tokenomy en TokenWiz.

HPB’s algemeen directeur van Global Business Development, Danny Rowshandel, zal de technologie voor het eerst op deze evenementen introduceren. Dit zal hij doen doormiddel van recent behaalde doelstellingen zoals de middleware waarmee DApps onze unieke hardware-oplossing direct kunnen gebruiken, evenals andere onderwerpen zoals schaalbaarheid, blockchain-gaming en de toekomst van blockchain-acceptatie. Bij elk evenement zal er ook een lokale airdrop zijn voor deelnemers van maximaal 1.000 HPB. Zie de events hieronder.

24 augustus in Jakarta

7 september in Surabaya

Zoals te zien is in de recente stroom van activiteiten in andere belangrijke markten zoals Korea, Nederland en Vietnam, kan worden verwacht dat de doorbraak in Indonesië net zo intens zal zijn.

Bekijk hieronder de social media kanalen van HPB:
HPB Telegram
HPB Twitter
HPB Youtube
HPB Medium

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN