Telegram groepen

Wat is adoptie?

De adoptiegraad van cryptocurrency is moeilijk te onderzoeken vanwege het privékarakter van cryptocurrencies. Toch zijn er enkele dingen die kunnen worden vastgesteld over wat de adoptie van cryptocurrency kan vertragen. Zoals veel blockchain-platforms hebben verklaard, is het bewustzijn en de kennis rondom cryptocurrency nog niet hoog genoeg om meer mensen naar de markt te brengen.

Sommige mensen weten niet eens wat cryptocurrencies zijn, missen de informatie over waarvoor het kan worden gebruikt of zien er helemaal geen voordelen in. Er zijn ook enkele factoren bij die de adoptie van crypto vertragen. Bijvoorbeeld overheidsbeperkingen op het gebruik van cryptocurrency voor bedrijven en financiële instellingen.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN