HPB maandelijkse update

Cryptofans opgelet! Vanaf nu brengen we je maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws omtrent HPB. We starten dit artikel met een korte introductie over High Performance Blockchain. Vervolgens zetten we alle belangrijke gebeurtenissen van de maand mei op een rijtje. Stoelriemen vast en lees aandachtig mee!

Wat is High Performance Blockchain?

HPB is een nieuwe blockchain hardware- en software-architectuur, gericht op het realiseren van de prestatieverbetering van dApps. HPB heeft een permissionless blockchain-architectuur die een op maat gemaakte open source hardware, de Blockchain Offload Engine (BOE), combineert met High Performance blockchain-software. Als je je herinnert hoe ASIC-miners de mining van BTC veranderden of hoe GPU’s de gokindustrie veranderden, zul je waarschijnlijk tot de conclusie komen dat het creëren van een speciale hardware een heel logische stap is voor de hele industrie. Zelfs de snelheid van het internet was enorm toegenomen dankzij hardwarevorderingen zoals ADSL of glasvezel. HPB is de eerste speler op de markt die met succes hardware heeft ontworpen en gefabriceerd die speciaal is ontwikkeld om de transactiesnelheid van blockchain te verbeteren. Wil je meer te weten komen over HPB? Klik dan hier en lees meteen onze coin review!

Overzicht Maand mei

 • 1. HPB x ExShell
  High Performance Blockchain is nu verkrijgbaar op Exshell. De volgende handelsparen zullen beschikbaar zijn: HPB/BTC, HPB/ETH en HPB/USDT.
HPB

 • 2. HPB integratie in Aircoins App
  Kun je de hype nog herinneren omtrent Pokémon GO… En alle gebruikers van de app die buiten met hun telefoon rondliepen om Pokémons te vangen? Geloof het of niet, het is nu ook mogelijk om cryptocurrency te vangen. Ga op pad en vang vanaf nu dus ook High Perfomance Blockchain!
HPB
Lees hier onze Aircoin review!

 • 3. SWFT Pool kondigt officiële toegang tot HPB Node verkiezingscampagne aan
  SWFT maakt zijn officiële deelname bekend aan HPB’s Node Election Campaign om de uitbreiding van HPB mogelijk te maken en de constructie en toekomstige ontwikkeling van het node ecosystem van HPB volledig te ondersteunen.
  Het betalingsnetwerk van SWFT Pay verbindt alle cryptocurrencies op het SWFT Blockchain-platform, ondersteunt 30+ openbare ketens en meer dan 100 soorten digitale valutabetalingen.
HPB

 • 4. HPB is nu verkrijgbaar op Indodax!
  met HPB zijn voortdurende streven om uit te breiden naar andere Aziatische markten, is HPB nu verkrijgbaar op de grootste exchange van Indonesië. Met meer dan 1,6 miljoen geregistreerde leden en 10 miljoen bezoeken per maand is Indodax de grootste bron van liquiditeit in Indonesië. HPB zal een HPB-Fiat-paar hebben met de Indonesische Rupiah (IDR).
 • 5. HPB gaat de Vietnamese markt verkennen
  Op 16 juni zal HPB aanwezig zijn op de OKEx Vietnam Cooperation Summit 2019. Met het voortdurende streven om uit te breiden naar verschillende markten, zal HPB op het evenement spreken om zijn uitbreiding in Vietnam van start te laten gaan.
HPB

6. HPB partnerschap met NeoWorld
NeoWorld zal een virtueel eiland lanceren met HPB als virtuele valuta en het HPB MainNet als het onderliggende platform. Het NeoWorld-project is de eerste virtuele wereld met blockchain-ondersteuning. Het heeft meer dan 50.000 inwoners uit meer dan 50 landen, met duizenden dagelijkse actieve gebruikers. Als onderdeel van het User Generated Content-initiatief stelt NeoWorld gebruikers in staat om gebouwen, structuren of minigames te ontwerpen op hun eigen land, vergelijkbaar met MineCraft.

Bekijk hieronder de social media kanalen van HPB:
HPB Telegram
HPB  Twitter
HPB  Youtube

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!