Aircoins App review

Wat is de Aircoins App?

Kun je de hype nog herinneren omtrent Pokémon GO… En alle gebruikers van de app die buiten met hun telefoon rondliepen om Pokémons te vangen? Geloof het of niet, het is nu ook mogelijk om cryptocurrency te vangen. Met de augmented reality technologie is het mogelijk om een virtueel beeld te creëren in de schermweergave van je telefoon. Dit gebeurt wanneer je jouw camera op iets in de ‘echte wereld’ richt. De AirCoins App werkt op dezelfde manier. Het grootste verschil met de Pokémon GO app: je ziet ‘cryptomunten’ in plaats van de fictieve wezens. In de app heb je een kaart die je laat zien waar deze munten te vinden zijn. Zodra je binnen een straal van 30 meter bij de cryptomunt komt, kun je het opeisen. Al enthousiast geworden? Wij leggen je graag uit hoe de app precies werkt.

Waar vind ik de Aircoin App?

De Aircoins App kun je gratis downloaden in Googe Play en in de App Store. Na het invullen van je inloggegevens kun je meteen aan de slag. Het is altijd goed om nog even de spelregels door te lezen voordat je gaat beginnen.

Hoe werkt de Aircoins App?

Zodra je de app opent spawnen er verschillende cryptocurrency-munten op de kaart en in jouw buurt. De bedoeling is dat jij ze gaat vinden en ze met je telefoon verzamelt. Er zijn miljoenen munten ter beschikking gesteld die te vinden zijn in AR, aan de hand van jouw geografische locatie. Door middel van een kaart laat de app zien waar de cryptomunten te vinden zijn. Aircoins Daarnaast is er er ook een aanwijzer aanwezig die jou samen met je camera naar de munten leidt om ze te verzamelen. Klik je op AR, dan zie je de munten die op een afstand van 80m of dichterbij zijn. Ze zweven in de lucht op je camera en je klikt erop om ze te verzamelen. Aircoins

Wat kun je met de verzamelde munten?

Momenteel kun je de verzamelde munten alleen nog sparen. Volgens de roadmap zal de optie withdrawen in kwartaal 2 van 2019 beschikbaar zijn. De verwachting is dat er een grote partnership zal plaatsvinden die dit mogelijk maakt. We hebben voor jullie nog even op een rijtje gezet welke munten je nu kunt sparen: Aircoins Cryptomunten die niet op de afbeelding te zien zijn, maar die je ook kunt sparen zijn: Apollo, Reddcoin, Paccoin, HTML coin en Linda coin.

Merchandise

Vind je het idee geweldig, dan heb je ook de mogelijkheid om via de website verschillende producten te kopen. Denk aan kleding, tassen, mokken en nog veel meer. Al deze producten bevatten het Aircoin logo. Merchandise

Conclusie?

Als we het hebben over cryptocurrency mainstream maken, dan is dit zeker een onderdeel waarmee we awareness kunnen genereren. Zoals we de Pokémon GO hype hebben gezien, heeft deze app voldoende potentie om een groot project te worden. De app is erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je munten wilt verzamelen, druk je één keer op de munt en de munt verschijnt in je wallet. Je hoeft ook niet actief op zoek te gaan naar de munten, want er zijn altijd veel munten in je omgeving. Dit maakt het erg leuk, want je hoeft geen kilometers af te leggen om een paar munten te verzamelen. Het aanbod aan bekende munten is nog minimaal, maar we gaan ervan uit dat er in de toekomst meer en bekendere munten op de app gelanceerd zullen worden. Al met al vinden wij het een enorm gave app waarmee je op een leuke manier crypto kan verzamelen. Wij zullen dit project daarom ook op de voet blijven volgen om te kijken hoe de ontwikkelingen zich voortzetten! Zie hieronder nog de laatse updates van de Aircoins App…

Social media kanalen:

Aircoins Telegram Aircoins Twitter Aircoins Facebook Aircoins Bitcointalk Aircoins Reddit Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!