Meest interessante airdrops van mei 2019

De crypto-markt is houdt zich de afgelopen maanden erg goed en het is nu wellicht de tijd om zoveel mogelijk coins te gaan kopen! Om jullie hier bij te helpen, hebben wij een lijst samengesteld van de meest populaire airdrops van de maand mei.

1. Xena exchange

Xena Exchange is een cryptocurrency-beurs die erop gericht is om klanten een complete infrastructuur te bieden voor het uitvoeren van financiële transacties, van welke complexiteit dan ook. Ze bieden een sectie voor spothandel, waarbij klanten verschillende cryptocurrencies met elkaar kunnen uitwisselen. Xena biedt ook een Perpetuals gedeelte aan, waar klanten in cryptocurrency afgewikkelde derivaten kunnen verhandelen.

De actie

Als je op de exchange een bedrag in BTC stort, krijg je een 100% bonus (tot maximaal $1000,-). Klik hier voor de airdrop.

2. Aelf

Aelf heeft hun ICO succesvol beëindigd en 12% van de tokens gereserveerd voor Marketing en Airdrops in de eerste 3 jaar om de activiteiten van de community te promoten. Aelf staat genoteerd op CoinMarketCap en wordt verhandeld. Verdien gratis ELF-tokens door dagelijkse sociale-mediataken uit te voeren. Laat je ELF-tokens, na 30 dagen op het platform, uitbetalen! Klik hier voor de airdrop.

3. Aussie digital

Aussie Digital streeft naar het bouwen en voltooien van een e-commerce-ecosysteem met een functioneel E-commerce-platform, B2B-portal, Cryptocurrency Trading Platform en andere services. Met de competitieve voorsprong van blockchain technologie en hun minimale kosten verwachten ze dat zij de manier waarop online winkels opereren, radicaal gaan veranderen. Met deze nieuwe manier van online handelen kunnen kleine winkeliers het opnemen tegen grote e-commerce winkels!

De actie

De airdrop bedraagt 8500 AUD-tokens (~ $ 85). Deel ook uw reflink om 10% van het beloningsbedrag van uw verwezen gebruiker te verdienen, nog eens 3% als zij een ander lid doorverwijzen en nog eens 1% als zij weer iemand anders doorverwijzen. Klik hier voor de airdrop.

4. Bluebelt

Bluebelt is een in Singapore gevestigde cryptocurrency-exchange die is opgericht door ervaren topfinanciën en IT-professionals. Ze opereren onder het wereldwijde merk Bluebelt Exchange Group. Sinds haar oprichting heeft Bluebelt Exchange Group consequent geopereerd met de visie om een ​​onderneming te worden die tevredenheid biedt aan haar klanten en een revolutie teweeg gaat brengen op de financiële markten, waar cryptocurrencies mensen verbinden zonder enige sociale grens of discriminatie.

De actie

De Bluebelt airdrop is 30 BBXC tokens waard (~ $ 27). Deel uw reflink om 20 BBXC tokens (~ $ 18) per doorverwijzing te verdienen. Klik hier voor de airdrop.

5. Coinbase bug bounty

Coinbase biedt een bounty aan (tot $ 50.000) voor een enkele onthulling van zwakheden in softwarebeveiliging. Neem deel aan de Bounty-campagnes om beloningen te ontvangen. Er zijn verschillende categorieën van bugrapporten met verschillende betalingsbedragen. In een AirdropAlert-artikel werd gemeld dat Coinbase Bug Bounty onlangs $ 30.000 heeft uitgekeerd voor één kritiek bugrapport! Klik hier voor de bounty. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!