Coinbase

Wat is Coinbase?

Coinbase is de meest bekende en gemakkelijk te gebruiken cryptocurrency exchange voor de Amerikanen. Naast een ‘wallet’ voor digitaal valuta, is het een volledig platform waarbij je munten kunt opslaan, overdragen, kopen en verkopen. Het proces om jezelf aan te melden is soortgelijk met elke andere website. Zodra je bent ingelogd, kun je elke nationale valuta in de instellingen selecteren om de prijs van Bitcoin te tonen. Als je geld wilt over maken, is het verplicht om wat toe te voegen aan het account en daarna de gegevens over de ontvanger in te voeren. Coinbase is nu beschikbaar is voor 24 landen.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie