Binance Trust Wallet voegt ondersteuning voor Ripple en Credit Card toe

De wallet van de grootste cryptocurrency exchange Binance, Trust Wallet, biedt gebruikers nu de mogelijkheid om crypto’s te kopen met creditcards. Dit meldde Binance op dinsdag. Door XRP, te integreren, ondersteunt Trust Wallet nu 17 blockchains en biedt het gebruikers via zijn Web3-browser toegang tot honderden DApps. Trust Wallet-gebruikers kunnen ook XRP, BTC, BCH, LTC en ETH aanschaffen met de credit- en debetkaarten via de integratie met betalingsverwerker Simplex. “We willen de toegang tot crypto en gedecentraliseerde applicaties voor alle gebruikers vergroten”, zegt Viktor Radchenko, oprichter van Trust Wallet. Hij voegde toe:
“Het toevoegen van creditcardbetalingen is een onderdeel om cryptocurrency-adoptie te bevorderen. Daarnaast zullen we blijven doorgaan met het integreren van meer blockchains en functies voor Trust.”
Binance, heeft afgelopen juli Trust Wallet overgenomen. De Trust Wallet was in die tijd alleen compatibel met Ethereum- en Ethereum-gebaseerde tokens. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!