Binance Trust Wallet

Binance Trust Wallet voegt ondersteuning voor Ripple en Credit Card toe

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De wallet van de grootste cryptocurrency exchange Binance, Trust Wallet, biedt gebruikers nu de mogelijkheid om crypto’s te kopen met creditcards. Dit meldde Binance op dinsdag.

Door XRP, te integreren, ondersteunt Trust Wallet nu 17 blockchains en biedt het gebruikers via zijn Web3-browser toegang tot honderden DApps. Trust Wallet-gebruikers kunnen ook XRP, BTC, BCH, LTC en ETH aanschaffen met de credit- en debetkaarten via de integratie met betalingsverwerker Simplex.

“We willen de toegang tot crypto en gedecentraliseerde applicaties voor alle gebruikers vergroten”, zegt Viktor Radchenko, oprichter van Trust Wallet.

Hij voegde toe:

“Het toevoegen van creditcardbetalingen is een onderdeel om cryptocurrency-adoptie te bevorderen. Daarnaast zullen we blijven doorgaan met het integreren van meer blockchains en functies voor Trust.”

Binance, heeft afgelopen juli Trust Wallet overgenomen. De Trust Wallet was in die tijd alleen compatibel met Ethereum- en Ethereum-gebaseerde tokens.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN