Winklevoss tweeling lanceren crypto trading applicatie

De oprichters van Gemini, Tyler en Cameron Winklevoss, hebben een nieuwe mobiele crypto trading applicatie geïntroduceerd. Dit volgens een officiële blogpost die op dinsdag 11 december is gepubliceerd. De applicatie biedt gebruikers de mogelijkheid om crypto te kopen en te verkopen en om realtime en historische marktprijzen te monitoren Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) en Zcash (ZEC). Daarnaast kunnen gebruikers ook de totale waarde van hun portfolio bekijken en prijswaarschuwingen instellen. Verdere functionaliteit omvat een “terugkerende koop” functie en ondersteuning voor een nieuw gelanceerd beleggingsinstrument dat “The Cryptoverse” wordt genoemd. Dit is een verzameling van cryptocurrencies, gewogen naar marktkapitalisatie, die als één enkele bestelling kan worden gekocht.

Thuis in de crypto winter

Tijdens een interview met Bloomberg gaven Tyler en Cameron Winklevoss aan dat zij “helemaal thuis zijn in de crypto winter”. Cameron gaf verder aan dat het hen tijd geeft om intern te bouwen, te verfijnen en om een beetje op adem komen. Cameron heeft de nieuwe applicatie uitgelegd als een bod om particuliere beleggers te bereiken. Hij gaf aan:
“Veel van onze beslissingen hebben misschien de indruk gewekt dat we ons meer op instellingen aan het focussen zijn. De realiteit van de situatie is dat we een gevarieerd klantenbestand hebben en het retail verhaal begint net.”

Uitbreidingsplannen

Daarnaast onthulde zij ook dat zij als doelstelling hebben om voor 2019 om uit te breiden naar de Aziatische crypto-markt, waar ze te maken krijgen met hevige concurrentie van o.a. Bitfinex, Binance en Huobi. De uitbreidingsplannen van Gemini omvatten, naar verluidt, ook een mogelijke toetreding tot de markt van het Verenigd Koninkrijk. Lees het volledige bericht hier. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!