Macro-expert voorspelt enorme groei voor Bitcoin, Ethereum en Solana

In een recent interview met Squiggle legt Raoul Pal, een vooraanstaande macro-expert, uit waarom hij denkt dat crypto de snelste vermogensaccumulatie in de geschiedenis zal realiseren.

Pal deelt in het gesprek zijn positieve vooruitzichten voor de cryptomarkt, met name voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Solana (SOL). Hij verwacht dat de waarde van de cryptomarkt tijdens de bullmarkt van 2024-2025 een recordhoogte zal bereiken, met een stijging van $2 biljoen naar meer dan $100 biljoen in de komende zes jaar, wat neerkomt op een 50-voudige groei.

Op basis van gegevens laat hij zien dat de adoptie van crypto de groei van het internet overtreft, waardoor deze ontwikkeling onvermijdelijk lijkt. Met de goedkeuring van spot Bitcoin- en Ethereum-ETF’s is het risico in de markt afgenomen, wat de weg vrijmaakt voor ongekende groei.

Raoul Pal’s onverwoestbare positieve vooruitzichten

Pal voorziet dat crypto, en met name Bitcoin, exponentieel zal blijven groeien. Door gebruik te maken van een logaritmische grafiek suggereert Pal dat Bitcoin binnenkort boven de $200.000 per munt zou kunnen uitkomen en mogelijk $1 miljoen tegen het einde van de bullmarkt. Hij verwacht ook aanzienlijke stijgingen voor Ethereum en Solana.

Pal’s vooruitzichten voor Ethereum

Vergeleken met Bitcoin bespreekt Pal het potentieel van Ethereum, met nadruk op de bruikbaarheid ervan buiten alleen een waardeopslag te zijn. Hoewel hij de dominantie van Bitcoin erkent, benadrukt hij de rol van Ethereum in het faciliteren van smart contracts en gedecentraliseerde financiële (DeFi) toepassingen. Pal suggereert dat het groeitraject van Ethereum mogelijk minder steil is dan dat van Bitcoin, maar nog steeds significant, met een potentiële prijsdoelstelling van $10.000 per token.

Belangrijke drijfveren achter de groei

Pal wijst tevens op twee belangrijke factoren die de groei van de crypto-industrie stimuleren. Ten eerste hebben de goedkeuringen van Bitcoin- en ETH-ETF’s, samen met versoepelde cryptoregels, de vraag doen toenemen, waarbij ETF-voorbestellingen wijzen op een potentiële instroom van $1 tot $2 miljard.

Ten tweede verwacht hij een aanzienlijke uitbreiding van de bredere cryptomarkt, met een mogelijke stijging van de huidige waardering van $2,5 biljoen naar $10 biljoen of zelfs $100 biljoen. Hij voorspelt dat dit zal resulteren in de snelste en meest substantiële vermogensaccumulatie in de geschiedenis, wat traditionele activaklassen zoals aandelen zal overtreffen.

Pal’s beleggingsstrategie

Gezien de huidige marktsituatie adviseerde Pal om crypto te verkopen in 2024-2025 en suggereert om marktindicatoren goed in de gaten te houden om het juiste moment te bepalen om winst te nemen tijdens pieken.

De expert benadrukt daarnaast dat gevestigde posities en institutionele adoptie cruciaal zijn voor Bitcoin en Ethereum, terwijl opkomende cryptos zoals Solana zorgvuldige evaluatie vereisen vanwege hun volatiliteit. Het diversifiëren van portefeuilles en het bewust zijn van markttrends zijn essentieel voor succesvolle exits.

Hoewel het nog te vroeg is om de volgende crypto bull run precies te voorspellen, is één ding zeker: volgens Pal’s marktindicatoren zullen BTC, ETH en SOL de belangrijkste kanshebbers zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!