Altcoin-seizoen cyclus kopieert scenario uit 2021: Welke crypto kopen voordat het te laat is

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt vertoont tekenen die doen denken aan de opmerkelijke golf van 2021. Terwijl de bull run van 2024 zich aandient, zijn beleggers gretig op zoek naar de volgende grote artiesten. Dit stuk duikt in de altcoins die winnaars uit het verleden weerspiegelen, met als doel diegenen te begeleiden die tijdige investeringen willen doen voordat de kans zich sluit.

BlastUP-voorverkoop bereikt $6 miljoen, investeerders haasten zich om $BLP te kopen voordat mei eindigt

De lopende BlastUP-voorverkoop is bijna voltooid en heeft de belangrijke drempel al overschreden: tot nu toe is er meer dan $6 miljoen opgehaald. Meer dan 15.000 slimme investeerders hebben al BlastUP-tokens gekocht voordat hun waarde omhoog schiet.

De voorverkoop loopt tot eind mei, dus er is wat tijd om uw crypto-bezit te vergroten met BlastUP, het bezit dat klaar is voor een explosief rendement tot 1000%. BlastUP-tokens worden momenteel verkocht voor een paar dollarcent en zullen naar verwachting tegen het einde van dit jaar $10 bereiken.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> De tijd tikt – Koop $BLP voordat mei eindigt! <<

Toncoin verzamelt momentum te midden van sterke marktsignalen

De afgelopen tijd heeft Toncoin een aanzienlijke groei doorgemaakt die wijst op een bullish marktsentiment. De munt wordt momenteel verhandeld in een bereik boven het sterke ondersteuningsniveau, wat duidt op een solide basis voor potentiële opwaartse bewegingen. Het heeft zijn gemiddelde prijs op korte termijn overtroffen, wat een positief momentum onderstreept. Voor een munt die is ontworpen om ultrasnelle transacties en slimme contracten te ondersteunen, zou deze opleving kunnen duiden op een toenemend vertrouwen en interesse van investeerders die op zoek zijn naar krachtige blockchain-platforms, wat mogelijk tot verdere adoptie en prijsstijgingen kan leiden.

Solana wint momentum te midden van sterke marktsentimenten

Het marktsentiment ten opzichte van Solana is zichtbaar positief, aangezien het de afgelopen maanden een indrukwekkende groei laat zien. De recente trends wijzen op een sterke belangstelling, waarbij de munt snel herstelt van lagere prijsniveaus en hogere weerstandszones uitdaagt. Met een gevestigde reputatie op het gebied van snelle en kostenefficiënte transacties, kan de toenemende aantrekkingskracht van Solana op zowel ontwikkelaars als gebruikers in deze optimistische sfeer waarschijnlijk bijdragen aan een aanhoudend gunstige koersbeweging op de korte termijn.

Het NEAR Protocol toont een sterk bullish momentum te midden van marktoptimisme

De recente prestaties van NEAR Protocol hebben de aandacht van veel beleggers getrokken en laten een aanzienlijke stijging zien. De huidige trend duidt op een robuuste vraag, aangezien de waarde van de munt omhoog is gegaan, waarbij marktwatchers opmerken dat de munt zijn eerdere benchmarks overtreft. De weerstandsniveaus worden met een gestage opmars benaderd, wat duidt op een potentieel aanhoudend groeitraject. Het token heeft een relatief evenwichtig momentum, en in combinatie met zijn technologische ondersteunings- en schaaloplossingen is NEAR in een positie om de belangstelling van de markt verder te wekken.

Polygon’s (MATIC) toont veerkracht te midden van marktschommelingen

Het MATIC-token van Polygon ervaart momenteel een gestage fase na eerdere ups en downs. De prijs lijkt stabiel en blijft boven de gemiddelde waarden, zowel over korte als over langere perioden. De onderliggende interesse en optimisme in MATIC zou kunnen worden gekoppeld aan het nut ervan binnen het blockchain-ecosysteem, waar het wordt gebruikt om te betalen voor diensten op het Polygon-netwerk – bekend om zijn snelheid en lagere transactiekosten. Als dit nut en dit positieve sentiment aanhouden, zou MATIC zijn huidige stabiliteit kunnen behouden of mogelijk in waarde kunnen stijgen.

Conclusie

De trend op de altcoin-markt bootst gebeurtenissen uit een vorige cyclus na. Tokens als TON, SOL, NEAR en MATIC lijken misschien aantrekkelijk, maar hun kortetermijnpotentieel lijkt bescheiden. Aan de andere kant valt BlastUP op met een aanzienlijk potentieel. Het sterke concept en de integratie binnen het Blast-ecosysteem maken BlastUP de eerste keuze voor diegenen die willen profiteren van de aanhoudende bull run. Nu het momentum van de markt toeneemt, biedt dit project een veelbelovende groeimogelijkheid.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!