Analyse na halvering: Bitcoin en altcoins hebben het moeilijk

Financieel analist Jason Pizzino deelde zijn inzichten over de situatie na de halvering, waarbij hij keek naar wat Bitcoin (BTC) en altcoins drijft in de volgende fase van de marktcyclus. Tijdens zijn bespreking van de huidige toestand, benadrukte Jason een neergang van 7% op de markt, wat discussies aanwakkerde over de kans op een opleving.

Hij ging diep in op verschillende altcoins, zoals Solana, Pendle, Fetch.ai en Casper, waarbij hij hun technische indicatoren en marktpositie analyseerde. Verder illustreerde hij Cardano als een voorbeeld van een munt die weerstand ondervindt ondanks een aanzienlijke prijsdaling.

Solana (SOL)

Deze altcoin werd onder de loep genomen vanwege zijn indrukwekkende prestaties en technische indicatoren. De analist legde de nadruk op zijn positie ten opzichte van Bitcoin en wees op zijn bovengemiddelde prestaties in vergelijking met andere altcoins. Solana werd geprezen vanwege zijn vermogen om hogere swing lows te laten zien en zijn positie boven de 50% niveau en accumulatieranges van 2022 en 2023. Deze bevindingen wijzen op een sterke veerkracht te midden van marktschommelingen.

Pendle (PENDLE)

Een andere altcoin die werd geanalyseerd in de discussie, Pendle, werd gepresenteerd als vertonende veelbelovende tekenen van groei. Net als Solana liet Pendle hogere swing lows zien en was het gepositioneerd boven het 50% niveau en de accumulatieranges op de Bitcoin-grafiek. Deze indicatoren suggereerden dat Pendle zijn kracht behield en mogelijk gereed stond voor verdere opwaartse beweging.

Fetch.ai (FET)

De analist beschreef Fetch.ai als een altcoin die misschien het onderwerp was van speculatie, maar toch sterke fundamenten bood. Hij benadrukte dat Fetch.ai tekenen van kracht vertoonde, zoals een positie boven 50% niveaus, accumulatieranges en swing bottoms. Deze factoren duiden op veerkracht en het potentieel voor aanhoudende groei.

Casper (CSPR)

Hoewel het een relatief nieuwe altcoin is, werd Casper beschreven als stabiel te midden van marktfluctuaties. Ondanks dat het onder het 50% niveau lag, bleef Casper veerkrachtig door zich boven accumulatieranges en hogere swing bottoms te handhaven. De analist benadrukte dat, ondanks mogelijke uitdagingen, de capaciteit van Casper om zijn positie te behouden wijst op onderliggende kracht.

Cardano (ADA)

De bespreking omvatte ook Cardano, waarbij werd opgemerkt dat het worstelde om weerstand te bieden ondanks aanzienlijke prijsdalingen. Ondanks de substantiële daling slaagde Cardano er niet in om dezelfde veerkracht te tonen als andere behandelde altcoins.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!