Bitcoin kan met 36% stijgen als dit niveau doorbroken wordt

De veel gevolgde cryptocurrency-handelaar Ali Martinez benadrukte in een recente analyse een belangrijk weerstandsniveau dat, als het wordt gebroken, Bitcoin (BTC) een nieuw record ooit zou kunnen laten bereiken.

De analist vertelde zijn ruim 58.000 volgers op X dat de Bitcoin koers tot 36% zou kunnen stijgen ten opzichte van het huidige niveau als BTC erin slaagt boven een belangrijk weerstandsniveau te klimmen. Hij gaf echter ook aan dat het met 18% kan dalen als een belangrijk ondersteuningsniveau doorbroken wordt. Hij beschreef het als volgt:

“Zo te zien consolideert Bitcoin zich in een parallel kanaal, waardoor $61.000 het belangrijkste ondersteuningsniveau is en $72.400 het belangrijkste weerstandsniveau.

Als BTC onder de steun zakt, kan het dalen naar $56.200 of $51.600. Maar als BTC de weerstand uit het verleden kan doorbreken, zijn de volgende koersdoelen $79.000 en $86.000!”

Wat Ethereum (ETH) betreft, gaf Martinez aan dat een belangrijk ondersteuningsniveau voor het op één na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie tussen de $2.000 en $2.430 ligt, terwijl ongeveer 9,37 miljoen adressen ongeveer 52,83 miljoen Ether bevatten.

De volgende altcoin waar de analist naar kijkt is VeChain (VET). Volgens de analist lijkt VET een weerspiegeling te zijn van de prijsactie die het tussen juni en december 2020 vertoonde. De handelaar gaf aan dat VET zich met ongeveer 18% kan terugtrekken voordat het omhoog gaat. Hij zei het volgende:

“Als dit patroon standhoudt, zou het beroepsonderwijs zich kunnen terugtrekken naar de bovengrens van het kanaal op $0,032, wat mogelijk de weg vrijmaakt voor een aanhoudende bull run!”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!