Bitcoin gaat de $300K voorbij in 2025 volgens PlanB

De prominente financieel en cryptocurrency-analist, die post onder het pseudoniem Plan B, heeft een optimistische BTC-voorspelling gedaan voor dit en volgend jaar volgens zijn Stock-to-Flow (S2F) model voor Bitcoin, dat de prijs in de toekomst voorspelt. De voorspelling van Plan B was gerelateerd aan het naderende Bitcoin halveringsevenement.

De gerenommeerde financieel analist Plan B deelde zijn visie op de langverwachte Bitcoin halvering en op hoe dit naar verwachting de prijs van de grootste cryptocurrency zal beïnvloeden. Hij gelooft dat dit keer het fundamentele Bitcoin mining-gerelateerde evenement niet anders zal zijn dan de vorige.

Volgens de tweet die door de analist is gepubliceerd, zal de halvering opnieuw de belangrijkste drijvende kracht zijn voor de verwachte stijging van de Bitcoin-prijs. Plan B verwacht dat de toonaangevende cryptocurrency ter wereld dit jaar de $100.000 zal overstijgen en in 2025 ruim voorbij de $300.000 prijsdrempel zal gaan.

PlanB / X

Bovendien verwacht Plan B volgens de tweet dat het kopen van Bitcoin direct vóór de halvering zal plaatsvinden en dat het verkopen “18 minuten” na de halvering de gemiddelde “kopen en vasthouden” strategie zal overtreffen. Toen hem in de opmerkingen werd gevraagd of zijn Bitcoin stock-to-flow model zich blijft ontvouwen zoals verwacht, deelde de analist dat “S2F zich als een klok ontvouwt.”

Adam Back / X

Adam Back, cypherpunk, oprichter van Blockstream en maker van het Bitcoin Lightning Network, reageerde op de post van Plan B. Back zei dat hij verwacht dat Bitcoin goud zal overtreffen in de komende marktcyclus. Analist Plan B stemde daarmee in en voegde eraan toe dat BTC zal winnen van goud omdat Bitcoin “2x schaarsheid/S2F” zal hebben. Hij herinnerde Back er ook aan dat zijn voorspelling van $300.000 voor Bitcoin in 2025 slechts “het laagste einde van het $250k-$1m bereik” is.

Whale Alert heeft daarnaast twee enorme Bitcoin-transacties gespot, elk met 16.276 BTC, en elk ter waarde van ongeveer $1.006.601.602. De eerste overdracht werd naar de Binance-exchange gestuurd, de tweede verhuisde van het ene anonieme wallet naar het andere. Deze transacties lijken echter afkomstig te zijn van Binance – de belangrijke exchange heeft aangekondigd een initiatief te lanceren waarbij al het crypto-geld van zijn klanten naar USDC stablecoins wordt overgezet om de fondsen op deze manier te beveiligen.

Whale Alert / X

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!