Trader verdient $5,7 miljoen: Wordt crypto miljonair met SHIB – Kan je rijk worden met crypto memes in april

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De gigantische stijgingen van memecoins, zoals Shiba Inu en Dogecoin, hebben niet alleen geleid tot de nodige aandacht binnen de crypto wereld. Ze hebben er namelijk ook voor gezorgd dat meerdere investeerders crypto miljonair zijn geworden. 

Een van deze crypto miljonairs is Emily, een ervaren Bitcoin trader die onlangs haar gemaakte winsten deelde met haar volgers. Emily deelde haar succesverhaal op haar X kanaal en gaf per token aan hoeveel ze eraan had verdiend. Hierin maakte ze duidelijk dat ze al $ 5,7 miljoen had verdiend aan Shiba Inu, maar ook $4 miljoen aan Dogecoin, $7 miljoen aan PEPE en $900.000 aan BOME. 

Emily is echter niet de enige investeerder die al crypto miljonair is geworden door Shiba Inu en andere memecoins. Een anonieme investeerder investeerde bijvoorbeeld $8.000 in Shiba Inu tussen augustus 2020 en februari van 2021. Deze investeerder ontving hiervoor 103,3 biljoen SHIB tokens. Deze tokens bereikte tijdens de piek van Shiba Inu een waarde van maar liefst $5,71 miljard. 

Daarnaast was er nog een crypto miljonair die in augustus 2020 $3.793 investeerde in SHIB, een investering die uiteindelijk $127 miljoen opleverden. Deze succesverhalen bevestigen nogmaals dat rijk worden met crypto altijd mogelijk is, de vraag is nu echter of dit nu mogelijk is op de korte termijn.

Kun je op de korte termijn rijk worden met Shiba Inu?

Shiba Inu wist in de afgelopen 12 maanden met meer dan 166% te stijgen en heeft investeerders dus ook in 2024 nog de nodige winsten opgeleverd. Vandaag bevindt de populaire crypto zich echter in een moeilijke periode, nu SHIB over de afgelopen 24 uur al een verlies heeft moeten accepteren van boven de 2,2%. 

Deze daling heeft ervoor gezorgd dat SHIB nu bijna 20% is gedaald over de afgelopen maand. SHIB bevindt zich duidelijk in een dip, maar een dip is soms het beste moment om te investeren bij een token als de fundamenten nog goed zijn. Om dit te bepalen zullen we de technische indicatoren van SHIB moeten bekijken. 

Technische analyse Shiba Inu koers

Shiba Inu Koers Grafiek – Bron: TradingView

Op de koers grafiek van Shiba Inu vormen de 30-daagse MA (oranje) en 200-daagse MA (blauw) van SHIB een ‘golden cross’ patroon. Dit patroon geeft normaal gesproken aan dat een token op de vooravond van een nieuwe rally staat. 

De RSI van de meme coin is vandaag echter gedaald naar 49 en ook het handelsvolume daalde al meer dan 20% richting de  $500 miljoen. Dit is een teken dat het momentum voor de SHIB koers lijkt af te nemen. 

Daarnaast is de token ook onder een aantal van zijn belangrijke moving averages van de korte termijn gezakt. SHIB bevindt zich op dit moment namelijk onder de 10-daagse en 20-daagse EMA’s van de korte termijn die zich bevinden rond de $0,00002795 en $0,00002802. Dit geeft aan dat SHIB het op de korte termijn moeilijk kan krijgen. De SHIB koers bevindt zich nog wel boven zijn belangrijkste moving averages van de lange termijn.

Ondanks het positieve golden cross patroon op de grafiek, lijkt de SHIB koers op de korte termijn niet in staat om grote winsten te realiseren. Het momentum voor de SHIB koers lijkt af te nemen en de token zakt onder zijn belangrijke moving averages van de korte termijn. Daarom is de kans groot dat de dalingen van vandaag op de korte termijn nog niet zullen stoppen. 

Er is een kans dat de koers op de langere termijn wel weer kan stijgen. Zelfs dan zullen de stijgingen echter niet zo groot kunnen zijn als voorheen, aangezien het project al een marketcap heeft van boven de $16 miljard. Om die reden zullen investeerders die op zoek zijn naar aanzienlijke winsten op de korte termijn hun aandacht moeten verschuiven naar andere altcoins met potentieel. 

Vooral cryptomunten met een lage market cap hebben vaak nog genoeg ruimte om aanzienlijke stijgingen te realiseren. Om deze reden bespreken we hieronder een drietal mem coins met een lage market cap met veel potentie om op de korte termijn flink te stijgen.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Maakt dit multi-chain project je crypto miljonair?

Dogeverse is een onlangs gelanceerde presale die bezig is met de ontwikkeling van een uniek concept. Dogeverse is namelijk bezig met de ontwikkeling van een multi-chain alternatief voor Dogecoin, iets wat nog nooit eerder gezien is in de crypto markt. 

Dogeverse ontwikkelt zijn native DOGEVERSE token op de Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche blockchain. Hiermee verzekert het zijn gebruikers dat ze kunnen profiteren van de beste functionaliteiten en voordelen van deze blockchains. DOGEVERSE wordt hiermee een snellere, goedkopere en veiligere versie van de originele Dogecoin. 

De totale token voorraad voor DOGEVERSE is 200 miljard tokens. 30 miljard van deze tokens zijn beschikbaar tijdens de onlangs gestarte presale. 20 miljard van de tokens wordt daarnaast gereserveerd voor staking beloningen. 

De crypto presale van het project heeft al bijna $1 miljoen opgehaald, ondanks dat het slechts enkele dagen live is. Tokens kosten op dit moment $0,000291, maar deze prijs zal stijgen in de volgende fase. Dit betekent dat gebruikers er snel bij zullen moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijzen. Tokens zijn te koop via zowel ETH, BNB, MATIC, AVAX, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogeverse Presale

99Bitcoins (99BTC) – Nieuwe cryptomunt van bekend crypto platform

Zeer recent is de presale van de nieuwe cryptomunt 99Bitcoins (99BTC) live gegaan. Via deze presale kunnen investeerders de veelbelovende token kopen tegen vaste lage prijzen, voordat de token gelist wordt bij crypto exchanges. De token is nu dus alleen de koop via de website van 99Bitcoins, waar je tevens veel kunt leren over de crypto sector.

De website van 99Bitcoins bestaat al erg lang. Deze werd namelijk in 2010 gelanceerd en heeft al zo’n 700.000 gebruikers verzameld. Het project vond het nu tijd om een eigen token op de markt te brengen, die vooral in het voordeel van holders werkt. Zo is er een Learn-to-Earn systeem, waarmee gebruikers mooie beloningen kunnen verdienen in 99BTC tokens.

Daarnaast kunnen holders de token staken tegen een lucratieve APY. Zo kunnen gebruikers van het platform nog meer uit hun Learn-to-Earn beloningen halen en extra rente verdienen over hun tokens.

De 99BTC token is ontwikkeld met een ERC-20 standaard. Daarom kun je tijdens de presale 99BTC tokens allen swappen voor ETH of USDT. Daarnaast is het mogelijk om de tokens te kopen via je creditcard. Uiteindelijk zal de token gemigreerd worden naar een BRC-20 standaard. Dit is voordelig voor het traden, want de transactiekosten gaan dan drastisch omlaag.

Bezoek 99Bitcoin Presale

Slothana (SLOTH) – Nieuwste Solana memecoin met potentie

Slothana is een nieuwe meme coin die ontwikkeld is op de Solana blockchain. Solana is recentelijk al verantwoordelijk geweest voor een aantal succesvolle meme coins. Dit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer nieuwe Solana tokens het erg goed doen, iets waar Slothana optimaal van lijkt te profiteren.

Slothana onderscheidt zichzelf van andere projecten met zijn unieke ‘send-to-wallet’ airdrop systeem. Via dit systeem kunnen gebruikers SOL-tokens sturen naar het wallet adres van Slothana, om zo in aanmerking te komen voor de native SLOTH tokens. Hierdoor is het nog makkelijker voor gebruikers om in te stappen bij dit nu al succesvolle project.  

Als investeerder heb je alleen een Solana compatibele wallet nodig die SOL tokens bevat. Vervolgens kun je ofwel tokens overmaken naar het wallet adres van Slothana, of naar de Slothana website gaan en je wallet verbinden met de website. 1 SOL token levert je op dit moment 10.000 SLOTH op. 

De presale van SLOTH heeft nu al meer dan $ 10 miljoen weten op te halen en dit bevestigt nogmaals de populariteit van dit project. Investeerders hebben nu nog beperkt de tijd om in te stappen bij dit project voordat de presale ten einde loopt. Mis deze veelbelovende presale niet!

Bezoek Slothana Presale

Smog (SMOG)  – Rijk worden met crypto meme van Smog

Smog is een onlangs gelanceerde meme coin die meteen al de nodige furore wist te maken. Smog maakte niet gebruik van een presale, maar werd daarentegen direct op een DEX gelanceerd. Dit ging gepaard met het nodige succes, want de token wist meteen al met meer dan 100% te stijgen op de eerste dag van listing. 

Meer dan een maand later is de token nog altijd 122% meer waard dan zijn listing prijs. De belangrijkste reden achter het succes is het ontwikkelingsteam dat er alles aan doet om de token viraal te laten gaan. Om deze reden had het team ook 50% van de token voorraad gereserveerd voor marketingdoeleinden. 

Daarnaast had het ook nog eens 35% gereserveerd voor airdrop beloningen, aangezien deze een belangrijk onderdeel vormen in de token allocatie van het platform. Om in aanmerking te komen voor deze crypto airdrops zul je SMOG-tokens moeten kopen. Daarnaast kun je ook airdrop punten sparen via Zealy.

Smog tokens waren origineel alleen te koop op de Jupiter exchange, maar het project maakte onlangs bekend dat de token ook aangeboden ging worden op de MEXC-exchange. SMOG-tokens zijn sinds 4 april dan ook te krijgen via de MEXC-exchange. 

Bezoek Smog Nu

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!