Analist is bullish op één bepaalde ‘ongepompte’ altcoin

Een populaire cryptocurrency-handelaar heeft onlangs zijn optimisme geuit over een bepaalde Layer 1-altcoin die tot op heden onder de radar is gebleven maar klaar lijkt te zijn om uit te breken.

De pseudonieme handelaar en analist Inmortal vertelde zijn 212.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij zijn oog heeft laten vallen op Constellation (DAG), een blockchain die gebruik maakt van Directed Acyclic Graph-technologie.

De handelaar gaf aan dat de marktstructuur van DAG nu bullish is na een accumulatiefase van meer dan 400 dagen. Hij zei het volgende:

“Ik vind DAG hier interessant

+400 dagen accumulatie.
Accumulatie hertest.
Gezonde marktstructuur (opeenvolgende HL’s en HH’s).

Ik ben een eenvoudige man, ik hou van charts die nog niet gepompt zijn.”

Naast de bovenstaande altcoin, is de handelaar ook bullish op Ethereum (ETH) en merkte op dat ETH op zijn Bitcoin-paar (ETH/BTC) voor de derde keer in de afgelopen zes maanden onder een kritisch ondersteuningsniveau is afgeweken. Op basis van zijn grafiek lijkt Immortal te suggereren dat ETH/BTC de komende maanden het potentieel heeft om naar 0,08 BTC te stijgen. Hij beschreef het als volgt:

“Derde keer scheepsrecht.”

Tot slot keek de analist naar de Bitcoin koers. Hij gaf aan dat er drie technische redenen zijn om optimistisch te zijn over de marktstructuur van de koningsmunt. Hij gaf het onderstaande aan:

“Consolidatie onder de weerstand.

Geen SFP’s (swing-failurepatronen).
Geen grote dips.

Alleen hogere dieptepunten, compressie en een grote groene candle.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!