Versterk je holdings met deze key picks voor het hoogseizoen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks de recente marktdalingen overheerst het optimisme, gedreven door het positieve sentiment op sociale media en de verwachtingen van de instroom van institutionele investeringen in Bitcoin. Veelbelovende altcoins bieden kansen voor diversificatie en potentiële groei te midden van marktschommelingen.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een overweldigend succes in de voorverkoop is ScapesMania eindelijk op de uitwisselingsscène terechtgekomen. Met maar liefst $6,125 miljoen aan financiering en 18.400 houders is het tijd voor $MANIA om verder te gaan.

Nu is het te zien op PancakeSwap, de toonaangevende DEX in de Binance Smart Chain, die maandelijks meer dan 1 miljoen gebruikers trekt. De handel begon met MANIA/WBNB- en MANIA/USDT-paren, met USDT als de primaire liquiditeitsbron, gedreven door de voorkeur van de gemeenschap.

Succes sinds dag 1

De debuuthandelsdag van ScapesMania was opmerkelijk, wat de kracht en veelbelovende toekomst van het token aangeeft. $MANIA onderscheidt zich van kortstondige ICO-projecten door toewijding aan groei op de lange termijn te tonen naast de gemeenschap van houders.

Het aantal eigenaren stabiliseerde zich op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering, waarbij steeds meer mensen de waarde en het potentieel van het project erkenden.

Met bijna onmiddellijk meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen steeg de handelsactiviteit naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Weet je nog het cliché? “Ons project maakt furore”? Welnu, ScapesMania veroorzaakt geen golven, het creëert een echte vloedgolf van handelsactiviteiten!

Daarnaast steeg de munt binnen de eerste paar uur snel naar de top van de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

In iets minder dan drie weken na de notering schoot het token omhoog naar zijn piekprijs van $0,01477, wat een stijging van maar liefst 147,77% betekende.

Wat zit er in voor houders?

Nu ScapesMania in een stroomversnelling komt, is dit wat $MANIA-gebruikers te wachten staan:

  • Evenwichtige tokenomics met Cliff en Vesting: deze mechanismen helpen de stabiliteit te garanderen door het evenwicht tussen vraag en aanbod in stand te houden.
  • DAO-governance: Houders kunnen de ontwikkeling van ecosystemen beïnvloeden door over cruciale beslissingen te stemmen.
  • Stakingprogramma: Leden kunnen tokens inzetten voor extra beloningen.
  • Geverifieerde veiligheid: Het smart contract van ScapesMania is gecontroleerd en heeft groen licht gekregen van BlockSafu, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid ervan zijn gegarandeerd.

Hoe eerder u $MANIA-houder wordt, hoe beter uw voorwaarden kunnen zijn.

Toekomstvisie en vooruitzichten

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen met succes zijn behaald, richt ScapesMania zijn zinnen op een veelbelovende toekomst. Hier is een glimp van wat ons te wachten staat:

  • Het team richt zich nu op productontwikkeling, samenwerking met ervaren game-ontwikkelaars en het cultiveren van een interne talentenpool. Het project gaat verder met elke voltooide mijlpaal. Als u nu niet meedoet, kan dit tot spijt leiden als u uit de eerste hand getuige bent van de groei van het project.
  • Onder leiding van hun visionaire CEO test en verfijnt het team voortdurend ideeën om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij de doelgroep.
  • Met een solide marketingstrategie voor post-listing breidt ScapesMania zijn outreach-inspanningen uit en verfijnt hij zijn tactieken, waarbij hij met elke stap nieuwe hoogten bereikt. Een voorverkoop van meer dan $6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap met meer dan 60.000 leden en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingvaardigheid van het team.

Bron: De officiële ScapesMania Telegram-gemeenschap

Gemeenschapsopwinding

De cryptogemeenschap gonst van de gesprekken over ScapesMania op populaire platforms. Mensen willen zich graag aansluiten, omdat ze resoneren met de visie ervan en een actieve rol willen spelen. Zelfs whales letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 bedragen.

Het is duidelijk dat dit succes niet haalbaar zou zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team is zijn supporters oprecht dankbaar voor deze eerste impuls. En onthoud: dit is nog maar het begin: er staat nog veel meer te wachten!

Terwijl ScapesMania steun krijgt van erkende opinieleiders, dient elke positieve recensie als een pijnlijke herinnering voor degenen die aan de zijlijn staan: zij lopen iets mis.

Bekijk wat ScapesMania-supporters te zeggen hebben.

Duik in ScapesMania

Wacht niet langer – ontvang vandaag nog uw $MANIA-tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en ga mee op de golf van casual gaming-groei!

>>> Doe mee aan de actie – Grijp vandaag nog $MANIA! <<<

Cardano (ADA): Het duurzame blockchain-netwerk

Cardano (ADA) herstelt zich van hindernissen op regelgevingsgebied en toont veerkracht en groei in dApps en stablecoins. De waarde van Cardano (ADA) stijgt, wat het vertrouwen in de technologie en acceptatie ervan weerspiegelt. Voorspellingen duiden op aanhoudende groei, in afwachting van uitdagingen op regelgevingsgebied. Het succes van Cardano (ADA) hangt af van platformverbeteringen en ecosysteemuitbreiding te midden van toezicht door de toezichthouders.

Polkadot (DOT): De pionier op het gebied van interoperabiliteit

Polkadot (DOT) blijft een belangrijke speler in blockchain, waarbij de nadruk ligt op interoperabiliteit. Ondanks marktschommelingen wekt de aankondiging van Polkadot 2.0 interesse, wat wijst op groeipotentieel. Voorspellingen voorzien positieve trends, aangedreven door netwerkverbeteringen en adoptie. Succes hangt af van effectieve implementatie en concurrentiemanagement. Polkadot (DOT) is veelbelovend met strategische upgrades.

Bittensor (TAO): AI samenvoegen met blockchain

Bittensor (TAO) valt op door zijn samensmelting van AI en blockchain, wat de aandacht en positieve steun trekt. Deze stijging weerspiegelt het optimisme over het potentieel ervan, waarbij voorspellingen wijzen op verdere winst. De unieke propositie positioneert het bedrijf goed in een nichesector, maar ook in de groei, hoewel er nog steeds uitdagingen bestaan op het gebied van het behoud van momentum en concurrentie.

Lido DAO (LDO): Revolutionaire inzetmechanismen

Lido DAO (LDO) biedt innovatieve oplossingen voor liquide staking, die aandacht krijgen in de DeFi-sector. De marktkapitalisatie weerspiegelt het groeiende vertrouwen van beleggers. Voorspelde prijsstijgingen duiden op optimisme voor Lido DAO (LDO), gedreven door de vraag naar flexibele inzetopties. Succes hangt af van het omgaan met uitdagingen op het gebied van concurrentie en regelgeving, terwijl de adoptie en innovatie in DeFi worden uitgebreid.

Conclusie

Er zijn zoveel manieren waarop een echt veelbelovende altcoin zich onderscheidt. De kans op succes van een altcoin wordt bijvoorbeeld aanzienlijk vergroot als het team erachter sterk is, een visie heeft en een geschiedenis van succesvolle ondernemingen heeft. Kijk bijvoorbeeld naar ScapesMania. Het project lijkt werkelijk met kop en schouders boven de rest uit te steken.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!