Top 4 altcoins: Uw gouden ticket naar het volgende crypto-fortuin?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ontdek de levendige wereld van cryptocurrencies buiten Bitcoin. Dit artikel onthult vier alternatieve munten die opvallen in de bull run van 2024. Nu de markt enorm groeit, hebben deze activa het potentieel om beleggingsportefeuilles vorm te geven en een toegangspoort te bieden tot nieuwe kansen in de digitale valutaruimte. Krijg inzicht in de altcoins die de volgende golf van crypto-fortuinen zouden kunnen markeren, elk met unieke kenmerken en veelbelovende vooruitzichten. Duik in de details en ontdek of een van deze kanshebbers uw volgende slimme investeringsstap zou kunnen zijn.

TRUE Token: Benut de kracht van crypto in iGaming voor ongeëvenaarde winst

Het TRUE-token (TFT) is het nieuwe GameFi-project, dat naar voren komt en nog grotere groei en winst biedt dan een ooit sensationele Notcoin. TFT wordt momenteel toegekend via een exclusieve NFT Token Offer (NTO), waardoor early adopters hun investering aanzienlijk kunnen verhogen. De gedistribueerde NFT’s bevatten een deel TRUE-tokens, variërend van 100 tot 500.000 TFT, met enorme kortingen. Terwijl de NTO ervoor zorgt dat uw toewijzing 100% gegarandeerd, veilig en beheersbaar is. Spannend is dat je als NTO-deelnemer toegang krijgt tot een breed scala aan voordelen van het TRUE-team. NFT-houders krijgen een bevoorrecht TRUE-lidmaatschap en toegang tot een prijstrekking voor $ 330.000 aan extra tokens, 10 ETH, statuskaarten, merchandise en tokenized partnergeschenken.

TRUE, met zes jaar ervaring in game- en blockchain-ontwikkeling en aanzienlijke steun – meer dan $3,45 miljoen ingezameld, geleid door SoftSwiss – wordt erkend vanwege zijn potentieel in iGaming. Met meer dan 4 miljoen actieve spelers en 16.000 games van derden die geïnteresseerd zijn in de blockchain-service, is TRUE zelfs in moeilijke markten winstgevend gebleven, waardoor een sterke basis is gelegd voor TFT-post-tokengeneratie-evenementen. Omdat de waarde van TRUE zal profiteren van de activiteit binnen de komende TRUE World iGaming-metaverse, die in een mum van tijd miljoenen gebruikers aan boord zal trekken, is dit het perfecte moment om uw TFT-toewijzing te grijpen voordat deze omhoog schiet!

>>> TRUE NTO is nu live – Ontvang uw NFT-pakket en zie hoe uw loyaliteit wordt beloond <<<

Avalanche ziet een vluchtige beweging te midden van marktonzekerheid

De koers van Avalanche (AVAX) schommelt de laatste tijd binnen een bereik van $51,34 tot $58,12. De afgelopen week daalde de munt met 18,51% en de afgelopen maand steeg deze met 6,12%. De afgelopen zes maanden is de waarde enorm gestegen, met een stijging van 366%. De huidige beweging duidt op onzeker gedrag, waarbij de prijzen niet duidelijk omhoog of omlaag bewegen.

Beleggers houden Avalanche nauwlettend in de gaten omdat deze balanceert op de schaal van toekomstige resultaten. Als het de dichtstbijzijnde weerstand op $62,13 doorbreekt, zou een duw richting $68,91 kunnen volgen. Een daling onder het steunniveau van $48,57 zou echter kunnen leiden tot verdere dalingen richting $41,79. De indicatoren laten geen sterke koop- of verkoopcijfers zien, wat wijst op een touwtrekken tussen verschillende marktkrachten voor AVAX.

Jupiter prijsvooruitzichten: Evenwicht tussen risico’s en kansen

Jupiter (JUP) heeft opmerkelijke winsten geboekt en is de afgelopen week met 15,79% gestegen. De afgelopen maand steeg de waarde ervan met 157,48%, en in zes maanden tijd werd een indrukwekkende stijging van 5071% waargenomen. Momenteel wordt JUP verhandeld tussen $1,39 en $1,94. Met een RSI van 41,61 bevindt de munt zich in een neutrale zone en lijkt de prijsbeweging zich eerder op een corrigerend pad te bevinden dan op een impulsief pad.

Vooruitkijkend zou JUP zijn dichtstbijzijnde weerstand op $1,94 kunnen testen, en als het momentum aanhoudt, zou het tweede weerstandsniveau op $2,14 een rol kunnen spelen. Er zou echter een dip onder de huidige steun van $1,30 kunnen optreden voordat er sprake is van een opwaartse beweging, met de volgende belangrijke steun op $1,03 als de trend omkeert. Met de 10-daagse SMA-waarde op $1,56 en gemengde signalen van indicatoren als de MACD, kunnen beleggers op de korte termijn een combinatie zien van zowel opwaarts potentieel als de noodzaak van voorzichtige handel.

Uniswap-prijsanalyse te midden van marktschommelingen

De afgelopen week daalde de prijs van Uniswap (UNI) met 8,82%, waarmee de daling van 10,42% gedurende de maand werd voortgezet. Terugkijkend op zes maanden zag UNI echter een aanzienlijke groei, met een stijging van 162,31%. Momenteel wordt de munt verhandeld tussen $12,12 en $13,55. Indicatoren wijzen erop dat UNI zich in een corrigerende beweging bevindt en het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau nadert, terwijl het onder het 10-daagse Simple Moving Average van $11,35 zweeft.

Vooruitkijkend zou UNI te maken kunnen krijgen met weerstand op $14,16 voordat het de tweede weerstand op $15,59 zou uitdagen. Als de koers boven het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $11,3 kan blijven, zien we mogelijk een herstel. Bearish indicatoren zoals een MACD-niveau van -0,28 die verkoopdruk aangeven en een lage RSI duiden echter op voorzichtigheid. Hoewel de groei uit het verleden indruk maakt, moeten beleggers letten op tekenen van aanhoudende correctie of een mogelijke ommekeer.

Conclusie

Samenvattend: hoewel altcoins zoals AVAX, JUP en UNI misschien wat kansen bieden, bieden ze op de korte termijn minder potentieel. De schijnwerpers schijnen in plaats daarvan op het TRUE-token (TFT). Het opvallende kenmerk is het innovatieve NFT Tokenaanbod, dat investeerders opmerkelijke voordelen biedt. De robuuste basis van TFT is het resultaat van uitgebreide ontwikkeling en de steun van een toegewijde gemeenschap. Deze factoren maken het een bijzonder veelbelovende optie voor groei, vooral binnen de snelgroeiende iGaming-metaverse.

Site: https://truefuture.io/true-nto/
Twitter: https://twitter.com/TRUE_Ecosystem
Discord: https://discord.gg/xUPvjawmUa
Telegram: https://t.me/true_ecosystem

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!