De volgende cryptogolf: Top altcoins om te kopen vóór de bull run van 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na de halvering van Bitcoin voorspellen experts een grote prijsstijging, waarbij sommigen zeggen dat Bitcoin de $200.000 zou kunnen bereiken. Met zo’n grote golf is er een groeiende nieuwsgierigheid naar welke digitale munten goudmijnen zouden kunnen blijken te zijn. Ons artikel duikt in de crypto’s die een kans maken om indrukwekkende rendementen op te leveren, en werpt licht op potentiële miljonairs in het bruisende cryptolandschap.

BlastUP gaat viraal en haalt in slechts één maand $3 miljoen op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts één maand $3 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain op basis van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

Render prijs nadert $10,85, ogen hogere doelstellingen

De prijs van Render schommelt rond de $10,85, dicht bij het tweede weerstandsniveau van $11,72, en duidt op sterke prestaties. Dit kan erop wijzen dat beleggers vertrouwen hebben in de vooruitzichten van Render, waardoor de vraag stijgt. Als Render dit momentum vasthoudt en voorbij de $11,72 komt, kunnen we zien dat het streeft naar een nog hogere prijs. Gezien het huidige dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $5,09 is er ruimte voor groei voordat er potentiële neerwaartse risico’s zijn.

Aan de andere kant ligt de prijs van Render niet ver van het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $10,94. Als de prijs van Render begint te dalen en de ondersteuningsniveaus van $5,09 en $2,66 doorbreekt, zou dit op een bearish trend kunnen duiden. Dit zou op de korte termijn tot een daling kunnen leiden. Op de lange termijn dient het 100-dagen voortschrijdend gemiddelde van $6,54 als een cruciale indicator voor stabiliteit. Het zou kunnen fungeren als een potentieel reboundpunt als de prijs daalt.

Jupiter’s marktsterkte en weerstandsniveaus

De huidige koers van Jupiter op $1,50 laat een sterke marktpositie zien, wat zou kunnen wijzen op een verder opwaarts momentum, waarbij het eerste weerstandsniveau op $0,68 wordt getarget. Mocht het positieve sentiment aanhouden, dan zou de munt zelfs de tweede weerstand op $0,81 kunnen testen. Dit optimisme moet echter in evenwicht worden gebracht met het 10-daags voortschrijdend gemiddelde van $1,31, wat erop wijst dat er een potentiële consolidatie zou kunnen plaatsvinden voordat er een uitbraak zou plaatsvinden.

Gezien de dichtstbijzijnde steun op $0,42 en de secundaire steun op $0,30, moeten beleggers zich bewust zijn van de mogelijke nadelen als het marktsentiment negatief wordt. Een daling tot onder deze steunniveaus zou op een sterkere correctie kunnen duiden. De langetermijnvooruitzichten blijven onzeker, waardoor het essentieel is om zowel de steunniveaus als het 10-daags voortschrijdend gemiddelde nauwlettend in de gaten te houden om toekomstige prijsbewegingen te kunnen inschatten.

Positieve trend van Avalanche te midden van potentiële verkoopsignalen

Avalanche wordt verhandeld op $53,48, boven het 10-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelde van $54,55. De asset heeft het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $56,32 overtroffen en kijkt nu uit naar de tweede weerstand op $61,66. Gezien de beweging ten opzichte van het 100-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde van $41,50, suggereren de positieve vooruitzichten dat er potentieel is voor aanhoudende waardegroei. Beleggers mogen hopen op een gestage stijging die zal leiden tot stabiliteit en meer vertrouwen in de kracht van het actief.

Verschillende indicatoren, zoals de MACD en het 10-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde, duiden echter op een mogelijke verkoop, wat voor bezorgdheid onder de houders zou kunnen zorgen. Als de prijs er niet in slaagt zijn huidige waarde te behouden, ligt de dichtstbijzijnde steun aanzienlijk lager op $33,98, met verdere neerwaartse bescherming op $26,97. Dit zou kunnen betekenen dat de activa de komende dagen of weken onder druk komen te staan en de lagere steunniveaus op de proef zullen worden gesteld, wat wijst op risico’s voor degenen die op zoek zijn naar snelle winsten en de aandacht zal trekken van langetermijnbeleggers die op zoek zijn naar gunstige instappunten.

Ondo’s positieve prijstrend duidt op groei

De huidige prijs van Ondo ligt op $0,91, wat boven zowel de 10-daagse SMA van $0,84 als de dichtstbijzijnde weerstand van $1,55 ligt, wat wijst op een positieve trend. Als het momentum aanhoudt en de kopers blijven domineren, kunnen we een impuls zien richting de tweede weerstand op $1,66. De huidige steun van $0,26 biedt een buffer, maar een doorbraak boven de $0,66 zou kunnen duiden op een potentieel voor een gestage stijging, op voorwaarde dat het beleggingssentiment krachtig blijft en de marktomstandigheden gunstig zijn.

Als de prijs op de korte termijn onder de huidige $0,91 daalt, zou de 10-daagse SMA van $0,84 als een kleine pauze kunnen dienen. Elke significante negatieve verschuiving zou er echter voor kunnen zorgen dat de prijs daalt naar de dichtstbijzijnde steun van $0,26 of zelfs naar het niveau van $0,08 als zich een bredere marktdaling voordoet. Op de langere termijn duidt stabiliteit boven de SMA op een goede gezondheid, maar de afstand tot de tweede steun geeft aan dat er ruimte zou kunnen zijn voor volatiliteit in het licht van ongunstige gebeurtenissen, waarmee beleggers rekening moeten houden.

Conclusie

Terwijl het cryptolandschap helderder wordt door de anticipatie op de halvering van Bitcoin, gaan slimme investeerders op zoek naar altcoins met het meeste potentieel. Hoewel projecten als Render, Jupiter, Avalanche en Ondo stuk voor stuk veelbelovend zijn en tekenen van groei of stabiliteit vertonen, valt één specifieke troef op: BlastUP. Binnen het robuuste Blast-ecosysteem presenteert BlastUP niet alleen een aantrekkelijk concept, maar ook het marktsentiment vertoont een aanzienlijke neiging naar het hoge potentieel voor waardestijging te midden van de verwachte bull run. Het is deze unieke positie die BlastUP misschien wel tot de opvallende kandidaat zou kunnen maken om mee te gaan op de cryptogolf van 2024.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!