Dogecoin koers verwachting: Kan populaire crypto meme DOGE 1 euro worden in april?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dogecoin heeft recentelijke een grote opleving ondervonden en bevindt zich hierdoor nu op plek 8 van de ranglijst met grootste cryptocurrencies. Veel investeerders vragen zich nu af hoelang deze stijging van Dogecoin stand gaat houden: kan de Dogecoin koers 1 euro worden?

Dogecoin werd ontwikkeld als een grap, maar heeft zich sindsdien ontwikkeld tot iets veel groters. De token lijkt steeds meer gebruikt te worden binnen betalingssystemen en steeds meer DOGE community leden geloven nu dat Dogecoin geïntegreerd gaat worden in het betalingssysteem van X, en dit lijkt een significante en positieve invloed te hebben op de Dogecoin koers. 

Dogecoin koers verwachting – Kan Dogecoin 1 euro worden?

De Dogecoin koers wist zich onlangs voorbij het $0,21 niveau te knokken en is daardoor meer dan 31% gestegen over de afgelopen 7 dagen. Deze opleving heeft ervoor gezorgd dat Dogecoin nu meer dan 135% is gestegen sinds het begin van dit jaar. 

Het belangrijkste kantelpunt van Dogecoin bevindt zich bij de $0,2063, een niveau waar de DOGE koers dus al voorbij heeft weten te stijgen. Dit is een sterk teken van een aanhoudende bullish trend. 

Op het moment dat Dogecoin zijn bullish trend voort weet te zetten gaat de koers weerstand ondervinden bij het $0,2255 niveau. Dit niveau vormt een belangrijk punt om de toekomstige koersbewegingen van Dogecoin te voorspellen. Op het moment dat de koers voorbij dit niveau is gestegen zal het verdere weerstand ondervinden bij de $0,2449 en $0,2661. 

Aan de andere kant moet de Dogecoin koers rekening houden met ondersteuning bij het $0,1888 niveau. Dit niveau zou Dogecoin kunnen stabiliseren op het moment dat het begint met een aanzienlijke daling. Verdere ondersteuning is vervolgens te vinden bij de $0,1699 en $0,1483. 

DOGE heeft een RSI van 67 en deze indicator bevindt zich daarmee op neutraal gebied. Tegelijkertijd geeft het MACD histogram een koopsignaal af met een waarde van 0,0175. 

Als er gekeken wordt naar de moving averages bevindt de Dogecoin koers zich nu boven alle belangrijke moving averages van zowel de korte als de lange termijn. Dit duidt op een aanhoudende bullish trend. 

Het lijkt erop dat Dogecoin zijn bullish trend daarmee op dit moment nog wel even vast kan houden. Het €1 niveau is echter nog erg ver weg en de kans is klein dat de Dogecoin koers dit niveau in 2024 nog kan behalen.

Het goed presteren van de Dogecoin koers heeft er daarnaast ook voor gezorgd dat veel andere crypto meme tokens het erg goed zijn gaan doen. Om die reden bespreken we hieronder een viertal veelbelovende en populaire crypto die net als Dogecoin aanzienlijk momentum hebben ontwikkeld. 

Slothana (SLOTH) – Nieuwe populaire crypto meme

Slothana is een van de nieuwste meme coins die op de markt is verschenen en deze token leek meteen al veel potentie te tonen. Deze nieuwe meme coin wordt gelanceerd op de Solana blockchain en kan hierdoor mogelijk profiteren van het succes van zijn voorgangers. Het zijn recentelijk namelijk vaak Solana meme coins geweest die aanzienlijke winsten wisten te realiseren. Dit heeft ook zijn weerslag gekend op de Solana koers. 

Slothana maakt in tegenstelling tot veel meme coins niet gebruik van een presale of een directe lancering via een DEX. SLOTH maakt gebruik van een uniek send-to-wallet airdrop systeem waarmee gebruikers erg gemakkelijk SLOTH tokens kunnen aanschaffen. 

Gebruikers kunnen simpelweg SOL tokens aanschaffen en deze vervolgens sturen naar het wallet adres van Slothana. Via de site is het nu ook mogelijk om direct je Phantom, Solflare, Trust of Coinbase Wallet te verbinden om zo nog makkelijker SLOTH tokens te kopen. 

Op dit moment levert elke Solana token die je naar de Slothana wallet stuurt je 10.000 SLOTH tokens op. Volg Slothana op zijn X kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en updates. 

Bezoek Slothana 

Smog Token (SMOG) – Na succesvolle crypto meme lancering nu eerste CEX listing

De Smog Token is een voorbeeld van een Solana token die meteen al aanzienlijke winsten wist te realiseren bij zijn listing. Deze token werd namelijk zonder presale direct gelanceerd op DEX en wist direct al meer dan 100% te stijgen. 

SMOG heeft 50% van de totale token voorraad gereserveerd voor marketingdoeleinden. Op deze manier hopen ze een virale sensatie te creëren, iets wat tot nu toe al goed gelukt is. Daarnaast hebben ze ook nog eens 35% van de totale token voorraad gereserveerd voor airdrops. Airdrops vormen een belangrijke manier van token uitgifte binnen het SMOG project en zullen ervoor moeten zorgen dat de community nog meer betrokken raakt bij het project. 

SMOG tokens zijn te koop via de Jupiter exchange. Jupiter is een DEX op de Solana blockchain en gebruikers kunnen Solana of USDC tokens gebruiken om Smog tokens aan te schaffen. Ook kan je ook sparen voor airdrop punten op Zealy. Tot slot liggen er nog verdere stijgingen in het verschiet door de eerste centralized exchange (CEX) listings, die binnenkort worden bekendgemaakt.

Gebruikers die nu SMOG tokens kopen komen op dit moment nog in aanmerking voor een korting van 10%. Tokens zijn meteen te staken en leveren op dit moment een APY op van maar liefst 42%.

Bezoek SMOG Hier

Sponge (SPONGE) – Populaire crypto onder crypto meme investeerders

Sponge was een van de bekendste meme coins van 2023 nadat het binnen korte tijd een market cap wist te behalen van boven de $100 miljoen. Het project wist meer dan 30.000 traders aan te trekken, maar moest sindsdien het nodige terrein inleveren vanwege zijn gebrek aan utility. 

Sindsdien heeft het project echter de Sponge V2 token ontwikkeld, deze nieuwe token moet de originele versie van Sponge volledig gaan vervangen en op deze manier wil het team de nodige utility introduceren. Deze token gaat namelijk gebruikt worden voor meerdere Play-to-Earn spellen.  

Daarnaast kan de nieuwe Sponge token ook gestaked worden tegen een aantrekkelijk rentepercentage van boven de 40%. Je zult gedurende vier jaar aantrekkelijke staking beloningen ontvangen als je je oude V1 tokens vandaag nog vastzet. De originele Sponge token zal daarna permanent gelocked worden. 

Het is nog steeds mogelijk om Sponge V2 te kopen via de officiële website van Sponge. Hier kan je ETH, MATIC of USDT gebruiken om je Sponge tokens te kopen. 

Bezoek Sponge Website

Dogecoin20 (DOGE20) – Populaire crypto meme presale verkoopt snel uit

Dogecoin20 is een interessant nieuw alternatief voor de originele meme token; Dogecoin. Dogecoin 20 wil een groener en duurzamer alternatief worden voor de grootste meme coin van de wereld. Het doet dit door gebruik te maken van de voordelen van de Ethereum blockchain. 

Door zich te ontwikkelen op de Ethereum blockchain kan Dogecoin20 gebruik maken van het bekende proof-of-stake netwerk. Dit netwerk staat erom bekend een stuk zuiniger te zijn dan het proof-of-work systeem waar Dogecoin van gebruik maakt. 

Hierdoor is Dogecoin20 een duurzamer alternatief dan zijn voorganger. Daarnaast is het proof-of-stake netwerk ook een stuk veiliger en sneller dan het netwerk van Dogecoin. Ook zijn de transacties goedkoper op dit netwerk. Hierdoor kan Dogecoin20 dus een duurzamer en veiliger alternatief vormen dan de originele Dogecoin.

Dogecoin20 bevindt zich op dit moment nog in zijn presale fase, maar het doel van deze fase werd al snel behaald ($10 miljoen). Hierdoor is er nu nog maar een beperkt aantal dagen te gaan waarin traders hun DOGE20 kunnen kopen voordat de token gelist wordt en mogelijk explodeert in waarde. 

Bezoek Dogecoin20 

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!