Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Van de Poppe: Altcoins ontwaken als Bitcoin stijgt

Een breed gevolgde crypto-analist houdt altcoins in de gaten terwijl Bitcoin (BTC) de markten leidt met zijn laatste uitbraak.

Crypto-handelaar Michaël van de Poppe vertelt aan zijn 708.300 volgers op het socialemediaplatform X dat BTC gewoon boven de $67.000 moet blijven om zijn all-time high (ATH) opnieuw te testen:

“Bitcoin blijft boven belangrijke grenzen. Als het boven de $67.000 blijft, kunnen we een nieuwe recordhoogte testen. Over het algemeen lijken de kansen op winst voor Bitcoin, voor de halvering, relatief groot.”

BTC is op het moment van schrijven $71.169 waard, net onder zijn ATH van $73.737 eerder deze maand.

Volgens Van de Poppe tonen retail handelaren op dit moment niet veel interesse in BTC:

“Bitcoin bereikt recordhoogtes, maar retailtoevoeging blijft uit. Ondanks dat altcoins op hun laagste punt staan, is er verrassend weinig interesse. Juist nu is het moment om aandacht te hebben voor deze kansen, die zelden voorbijkomen.”

Van de Poppe zegt ook dat het succesvol handelen in altcoins gepaard gaat met een “smal venster”:

“In mijn ogen is het geheim van succes het vasthouden van je posities voor een middellang tot lang termijn en tegelijkertijd het vermogen hebben om je investeringen te laten groeien. Altcoins bieden een kort tijdsbestek voor succes, waarin het slim is om de winsten om te zetten in Bitcoin.”

Specifiek kijkend naar Cosmos (ATOM), zegt de analist dat de bewegingen van de altcoin indicatief kunnen zijn voor de hele altcoin-markt:

“Het verheugt me om de kracht in ATOM te zien. Stap voor stap zullen de altcoins tot leven komen.”

ATOM is op het moment van schrijven $12.45 waard, een stijging van 5% in de laatste week.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!