Schitterend in 2024 – Verborgen sterren van de cryptowereld

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt navigeert door een intrigerende fase nu de verwachting zich opbouwt rond de halvering van Bitcoin, waarvan analisten denken dat dit een cruciale katalysator zou kunnen zijn voor een altcoin-rally. Momenteel is de dominantie van Bitcoin gestegen naar 52%, vooral na een poging om de grens van $71.000 te overschrijden, en uiteindelijk net onder de $70.000 te stabiliseren. Deze toegenomen dominantie komt op een moment dat altcoins een aanzienlijke retracement hebben gekend, waarbij Ethereum (ETH) en andere grote altcoins een scherpe daling doormaken, waardoor gezamenlijk $50 miljard wordt uitgehold van de marktkapitalisatie voor cryptocurrency, die nu onder de $2,8 biljoen ligt.

Desondanks wordt de verwachte afname van de dominantie van Bitcoin na de halvering gezien als de weg vrij voor een nieuw bullish traject voor altcoins, ondersteund door het idee dat altcoins vaak stijgen na een substantiële groei van Bitcoin. Het is natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat uw keuzes strategisch en goed onderbouwd zijn. We hopen dat dit artikel nuttig zal zijn en dat u een project kunt vinden dat het overwegen waard is.

ScapesMania: Het grote debuut

Na de voorverkoop die $6,125 miljoen aan financiering opbracht en 18,4K houders en meer dan 60K volgers aantrok, vond eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania plaats.

$MANIA heeft zich aangesloten bij PancakeSwap, een gerenommeerde DEX binnen het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand. Dat is echter nog maar het begin. Na PancakeSwap zal het project opties onderzoeken voor notering op gecentraliseerde beurzen (CEX’s) om de mogelijkheden voor potentiële groei te verbreden. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van CEX-vermeldingen.

De handel begon met MANIA/WBNB- en MANIA/USDT-paren. Als reactie op de vraag van de gemeenschap heeft het team USDT gekozen als de belangrijkste bron van liquiditeit. De debuuthandelsdag was indrukwekkend, waarbij de tokenprijs blijk gaf van veerkracht, wat duidt op sterke tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft laten zien dat het niet slechts een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

In de eerste 24 uur stabiliseerde het aantal houders zich op bijna 18,41.000, terwijl het handelsvolume $2,25 miljoen bereikte, waardoor ScapesMania bovenaan de Hot Pairs-lijst van DEXTools terechtkwam.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een stijging van 147,77% betekent.

Innovatieve benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met ScapesMania, bekijk dan hieronder een korte samenvatting.

ScapesMania biedt een gaming-ecosysteem waar spelers kunnen genieten van meeslepende ervaringen zonder dat ze cryptokennis nodig hebben. Houders kunnen op hun beurt de vruchten plukken van de prestaties van het project en de richting ervan beïnvloeden via DAO.

Het betreden van de groeiende casual gaming-markt tijdens de huidige bullish fase plaatst ScapesMania in een veelbelovende positie. Als je cryptocurrency-updates hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk de opmerkelijke stijging van bepaalde gamingprojecten gezien tijdens de recente marktstijging. Nu is ScapesMania klaar om te groeien en zijn potentieel te benutten binnen een bloeiend marktlandschap.

De oproep van ScapesMania uitgelegd

Benieuwd waarom ScapesMania de aandacht van de community heeft getrokken?

Laten we ons verdiepen in de aantrekkingskracht ervan:

  • De $MANIA-tokenomics zijn zorgvuldig vervaardigd, met cliff en vesting op hun plaats. Een goed gedefinieerd verwervingsschema is essentieel om plotselinge tokenhobbels te voorkomen.
  • Het $MANIA-token fungeert als bestuur binnen de evoluerende DAO en dient als de in-game valuta voor het pilot-gamingproject. Bovendien kunnen communityleden tokens inzetten om extra beloningen te scoren en deelnemen aan verschillende activiteiten om meer tokens te verzamelen. Het team richt zich momenteel op het vergroten van de bruikbaarheid van het token, met de intentie om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te verbreden.
  • Er is een uitgebreide marketingstrategie voor post-listing geïmplementeerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $ 6.000.000, de basis van meer dan 18.400 houders, een gemeenschap van meer dan 60.000 leden en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 bezoekers. Om de zichtbaarheid van projecten verder te vergroten, verkent ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het smart contract van het project is gecontroleerd en goedgekeurd door BlockSafu, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid ervan wordt gegarandeerd.
  • ScapesMania maakt furore op prominente crypto-mediaplatforms en ontvangt steun van gerespecteerde crypto-beïnvloeders.

Denk er altijd aan om DYOR te raadplegen en wees u bewust van het feit dat de cryptocurrency-markt zeer volatiel is. Niets is gegarandeerd.

Toekomstblik

Op het dominante gebied van casual gaming komt ScapesMania naar voren als een koploper door zich vakkundig aan te passen aan de eisen van de markt. In tegenstelling tot andere projecten die een afstand tot hun publiek ervaren, blijft ScapesMania nauw aansluiten bij de wensen van de gemeenschap. Gamers genieten van hun favoriete bezigheden, terwijl houders profiteren van de prestaties van het ecosysteem.

Nu de industrie in 2027 naar verwachting zal stijgen tot 19,12 miljard dollar, ligt er een veelbelovende kans op groei.

Nu het team de doelstellingen voor het genereren van fondsen heeft overtroffen, richt het team zich nu volledig op productontwikkeling. ScapesMania werkt samen met doorgewinterde game-ontwikkelaars en kleinere studio’s en richt een intern team op. Sven, CEO van ScapesMania, zegt:

“Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Blijf op de hoogte van de nieuwste releases door lid te worden van het community-kanaal.

Gemeenschapsvertrouwen

Discussies over het project circuleren op populaire platforms binnen de cryptocurrency-gemeenschap. Potentiële deelnemers willen graag betrokken raken bij ScapesMania vanwege de gedeelde visie en mogelijkheden voor actieve betrokkenheid. Opvallend is dat walvissen dit beginnen op te merken, met aanbetalingen van meer dan $20.000.

Dit succes wordt ongetwijfeld toegeschreven aan de steun van de loyale gemeenschap, waarvoor het ScapesMania-team oprecht dankbaar is. Niettemin is het belangrijk om te onthouden dat dit nog maar het begin is: er staat nog veel meer te wachten.

Verken het ScapesMania-universum

De reis van ScapesMania is nog maar net begonnen. Terwijl de casual gaming-industrie zich voorbereidt op een aanzienlijke groei in de komende jaren, is er geen beter moment om dit veelbelovende landschap te verkennen.

Denk eens terug aan de explosie van gamingprojecten in 2021. De huidige hausse op de cryptomarkt zou een soortgelijke uitbreidingsmogelijkheid kunnen bieden.

ScapesMania heeft al blijk gegeven van zijn veerkracht en heeft sinds zijn beursnotering de prijsstabiliteit weten te handhaven. Vertrouwen op de lange termijn kan worden gesuggereerd door de toestroom van nieuwe houders die niet aan de voorverkoop konden deelnemen.

Het toekomstige prijstraject is afhankelijk van de kracht van de gemeenschap, belangrijke ontwikkelingsmijlpalen en effectieve marketingstrategieën – wat ScapesMania allemaal aantoont.

Voor meer informatie over ScapesMania en om mee te doen, ga naar de website van het project en ga naar handelsparen op PancakeSwap.

Unus Sed Leo (LEO): Een baken van nut in het crypto-ecosysteem

Unus Sed Leo (LEO) presenteert een overtuigende case study binnen de cryptocurrency-markt. Met zijn wortels diep verankerd in het iFinex-ecosysteem, biedt Unus Sed Leo (LEO) tastbaar nut door middel van kortingen op handelskosten op het Bitfinex-platform, die als spil dienen voor gebruikersbetrokkenheid. Ondanks de eb en vloed die typisch is voor de cryptomarkt, wordt de veerkracht van Unus Sed Leo (LEO) onderstreept door zijn stabiele handelsvolume en een marktkapitalisatie die hem tot een van de opmerkelijke activa in de ruimte maakt.

Het koerstraject van Unus Sed Leo (LEO) heeft opmerkelijke stabiliteit laten zien, met voorspellingen die wijzen op een potentiële stijging naar $9,60 tegen eind 2024. Deze opwaartse trend zal zich naar verwachting voortzetten, waarbij voorspellingen wijzen op een sprong naar $11 in 2025 en een ambitieuze klim naar $45. tegen 2030. Dergelijke projecties zijn geworteld in de intrinsieke waardepropositie van Unus Sed Leo (LEO) binnen het Bitfinex-ecosysteem, versterkt door de gelaagde kortingsstructuur die bezit en nut stimuleert.

De reis van Unus Sed Leo (LEO) is geplaveid met zowel veelbelovende als potentiële valkuilen. Het succes ervan hangt af van de bredere adoptie binnen het iFinex-ecosysteem en de aanhoudende aantrekkingskracht van de nutsgedreven voordelen ervan. Het pad is echter niet zonder uitdagingen, aangezien marktvolatiliteit en verschuivingen in de regelgeving altijd aanwezige risico’s met zich meebrengen. De strategische uitbreiding van het nut en de adoptie van Unus Sed Leo (LEO) zou kunnen dienen als een katalysator voor duurzame groei, hoewel deze reis het navigeren door het complexe tapijt van de dynamiek van de cryptomarkt vereist.

Dai (DAI): Stabiliteit in een vluchtige wereld

Dai (DAI) geldt als een baken van stabiliteit in de vaak tumultueuze cryptozeeën. Als gedecentraliseerde stablecoin gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, is de vraag naar Dai (DAI) een bewijs van zijn fundamentele rol in het DeFi-ecosysteem. Recente bestuursbeslissingen om de kredietverleningsmogelijkheden te vergroten weerspiegelen een proactieve benadering om aan de marktvraag te voldoen, waarbij de centrale rol van Dai (DAI) bij het faciliteren van stabiele, gedecentraliseerde financiering wordt benadrukt.

De stabiliteit van Dai (DAI), afgewisseld met de volatiliteit van de bredere cryptomarkt, onderstreept het belang ervan. De integratie ervan binnen de grote DeFi-platforms en zijn rol in winstgevende landbouwstrategieën hebben zijn marktpositie verstevigd. Het landschap is echter competitief, met nieuwe nieuwkomers op stablecoins en evoluerende regelgevingskaders die zowel kansen als uitdagingen bieden voor de voortdurende dominantie van Dai (DAI).

De toekomst van Dai (DAI) hangt af van de balans tussen schaalbaarheid en stabiliteit. De toegenomen vraag en de daaropvolgende bestuursacties om de kredietverlening uit te breiden benadrukken een proactieve houding ten opzichte van groei. Het behouden van de aansluiting in een snel evoluerend DeFi-landschap zal echter voortdurende innovatie en strategische partnerschappen vereisen. De uitdaging ligt in het omgaan met onzekerheden op het gebied van de regelgeving en de concurrentiedruk van een groeiende stablecoin-markt.

Cosmos (ATOM): De interoperabele toekomst

Cosmos (ATOM), met zijn visie van een onderling verbonden blockchain-ecosysteem, heeft een niche veroverd in de crypto-ruimte. De recente prijsbewegingen en de strategische focus op interoperabiliteit onderstrepen het potentieel ervan om ketenoverschrijdende communicatie te herdefiniëren. Ondanks schommelingen positioneert Cosmos (ATOM) de nadruk op het bouwen van een schaalbaar en onderling verbonden netwerk het goed binnen het concurrentielandschap.

De verwachting rond de technologische vooruitgang van Cosmos (ATOM) heeft optimistische prijsvoorspellingen aangewakkerd, waarbij voorspellingen wijzen op een stijging tot $26,61 tegen het einde van het jaar en een verdere groei tot $36,12 in 2025. Dergelijke projecties weerspiegelen het vertrouwen in het vermogen van Cosmos (ATOM) om naadloze interoperabiliteit te faciliteren. en een meer verenigd blockchain-ecosysteem bevorderen.

De weg voorwaarts voor Cosmos (ATOM) is beladen met de belofte van technologische innovatie en de uitdaging van het bereiken van brede adoptie. Het vermogen van het netwerk om nieuwe blockchains aan boord te krijgen en de interoperabiliteitsprotocollen te verbeteren zal van cruciaal belang zijn. Het navigeren door het competitieve landschap van blockchain-platforms en de technische complexiteit van cross-chain communicatie blijft echter een enorme uitdaging. Het succes zal afhangen van het vermogen van Cosmos (ATOM) om zijn interoperabele belofte waar te maken en een levendig ecosysteem te cultiveren.

Filecoin (FIL): Een nieuwe definitie van digitale opslag

Filecoin (FIL) komt naar voren als een revolutionaire kracht op het gebied van gedecentraliseerde opslag, met als doel de toegang tot de digitale ruimte te democratiseren. Ondanks de afwijking van het record ooit, biedt de innovatieve aanpak van Filecoin (FIL) om ongebruikte opslag over de hele wereld te benutten een unieke waardepropositie. De reactie van de markt, gekenmerkt door voorzichtig optimisme, weerspiegelt het bredere potentieel en de uitdagingen die inherent zijn aan het ontwrichten van traditionele opslagparadigma’s.

Nu de voorspellingen wijzen op een geleidelijk herstel en groei, is het markttraject van Filecoin (FIL) er één om in de gaten te houden. De verwachte stijging naar $8,20 in 2024, gevolgd door een ambitieuzer doel van $29,40 in 2030, onderstreept de groeiende erkenning van de waarde van gedecentraliseerde opslag. Dergelijke voorspellingen zijn afhankelijk van de voortdurende ontwikkeling en adoptie van het Filecoin (FIL)-netwerk, naast het vermogen ervan om concurrentievoordelen te bieden ten opzichte van traditionele en gecentraliseerde alternatieven.

De reis van Filecoin (FIL) staat symbool voor de bredere uitdagingen en kansen binnen de gedecentraliseerde opslagsector. Het vermogen van het platform om veiligheid, schaalbaarheid en gebruiksgemak te garanderen zal van cruciaal belang zijn bij het bevorderen van adoptie. Hoewel de belofte van gedecentraliseerde opslag groot is, vereist het bereiken van brede acceptatie en integratie in bestaande digitale ecosystemen het overwinnen van aanzienlijke technische en markthindernissen. Niettemin positioneren het innovatieve model en de strategische partnerschappen van Filecoin (FIL) het als een cruciale speler in de evolutie van digitale opslag.

Conclusie

Te midden van de verwachting rond de halvering van Bitcoin, trekken de bovengenoemde altcoins veel aandacht. Onze selectie was in zekere zin erg beperkt: we concentreerden ons alleen op munten met een hoog potentieel die op het punt stonden een grote vlucht te nemen. In de line-up van vandaag is het ScapesMania dat over het meeste potentieel beschikt, althans volgens sommige schattingen.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!