XRP koers volgt bekend historisch bullish patroon, kan Ripple 1 euro worden na breakout?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt heeft in de afgelopen weken veel groene cijfers laten zien en grote crypto’s, zoals Bitcoin en Ethereum, wisten over de afgelopen maand al richting de 30% te stijgen. Ook XRP heeft kunnen profiteren van dit momentum binnen de markt, maar wist nog niet zoveel te overtuigen als zijn grote voorgangers. 

XRP is de native token van Ripple en zijn huidige ‘trage’ bewegingen zorgen voor onzekerheden onder traders en investeerders. XRP wist over de afgelopen tijd een langzame stijging te realiseren, maar moest over de afgelopen 7 dagen alweer meer dan 9% aan terrein inleveren. De token bevindt zich op het moment van schrijven rond de $0,6183. 

Ondanks deze onzekerheden heeft er onlangs echter een significante ontwikkeling plaatsgevonden binnen de XRP community die tot het nodige optimisme heeft geleid. Egrag Crypto, een bekende crypto analist, bracht een nieuwe koersanalyse uit voor Ripple waarin de analist aangaf dat de token mogelijk een gelijkwaardige fase doorgaat als in 2017 toen de koers een aanzienlijke stijging wist te realiseren. 

Ripple koers verwachting – Kan Ripple 1 euro worden?

Egrag Crypto staat erom bekend exclusief voorspellingen te maken over XRP en heeft nu nieuwe en interessante inzichten naar voren gebracht. De analist deelde op zijn X kanaal hoe de huidige grafiek van de XRP koers erg veel lijkt op die van 2017. 

Bron: Egrag Crypto via X

Deze vergelijking heeft gezorgd voor het nodige enthousiasme binnen de XRP community en de XRP koers wist vandaag ook al te stijgen met meer dan 4%. Veel investeerders zullen de XRP daarom goed in de gaten houden om te kijken of deze voorspellingen uitkomen. 

Beste alternatieven voor de Ripple koers

Nu meerdere altcoins een nieuwe recordhoogte weten te behalen, vragen steeds meer investeerders zich af wanneer Ripple eindelijk weer teruggaat richting de $1. 

Volgens CoinCodex kan dit sneller gebeuren dan gedacht. CoinCodex laat namelijk weten dat XRP richting de $1 kan stijgen voor het einde van 2024. 

Ondanks dat er optimisme heerst binnen de XRP community, kan het nog tot het einde van 2024 gaan duren voordat XRP aanzienlijke stijgingen door gaat maken. Om deze reden doen investeerders er goed aan om alternatieven te overwegen die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Daarom bespreken we hieronder een viertal van de meest belovende cryptomunten van dit moment. 

Green Bitcoin (GBTC) – Beste alternatief voor de Ripple koers

Green Bitcoin is een nieuwe opkomende cryptocurrency en heeft zijn eigen native token: GBTC. De token is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en de presale van deze token is recentelijk van start gegaan. 

Green Bitcoin geeft investeerders de mogelijkheid voorspellingen te doen over de koers van de originele Bitcoin. Op het moment dat je voorspellingen kloppen, kun je mooie prijzen verdienen. Dit noemt Green Bitcoin het: Predict-to-Earn mechanisme.

Van de totale token voorraad van 21 miljoen tokens wordt 27,5% apart gehouden voor staking beloningen. Dit wordt gedaan zodat de lange termijn waarde van de token stabiel gehouden kan worden. 40% van de totale token voorraad is gereserveerd voor de presale. 

Op het moment van schrijven zijn tokens te koop voor slechts $1,1062 per stuk. Er is echter nog minder dan $200.000 te gaan voordat de token zijn volgende fase in gaat. De presale heeft al meer dan $7 miljoen weten op te halen. Tokens zijn gemakkelijk te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Green Bitcoin 

Dogecoin20 (DOGE20) – Meme coin met virale potentie

Een ander nieuw crypto project dat veel potentie heeft, is Dogecoin20. De ontwikkelaars van dit project maken gebruik van dezelfde soort hond als Dogecoin, maar focussen zich op milieuvriendelijkheid via het gebruik van een Proof-to-Stake mechanisme en de ETH blockchain. Veel leden van de community verwachten dat het hierdoor een van de nieuwe favoriete tokens van Elon Musk kan gaan worden.

De community wordt op plek 1 gezet bij Dogecoin20 en gebruikers moeten in staat zijn om makkelijker en duurzamer gebruik te kunnen maken van de crypto markt. Om deze reden zal de coin gelanceerd worden op de duurzamere blockchain van Ethereum, waar transacties sneller en veiliger zijn.


Er valt ook een passief inkomen te verdienen als je de  $DOGE20 token staked. Ondanks dat de presale van deze token nog in volle gang is kunnen gebruikers nu al beginnen met het staken van deze tokens. Dit helpt ook de kans op een crash bij lancering aanzienlijk te verkleinen. 

DOGE20 heeft een totale token voorraad van 140 miljard tokens, tijdens de presale zijn 35 miljard van deze token beschikbaar. Tokens kosten op het moment vans schrijven $0,000204 in de presale, maar er is nog maar minder dan 3 dagen, of $400.000, te gaan voordat deze prijs gaat stijgen. Op dit moment is er al bijna $5 miljoen opgehaald in de succesvolle presale van DOGE20. 

Bezoek Dogecoin20 Hier

eTukTuk (ETUK) – Groene cryptomunt met veelbelovend concept

Tuktuks zijn de meest gebruikte taxi’s ter wereld en vooral populair in Aziatische en Afrikaanse landen. Dit populaire vervoermiddel kent echter een belangrijk probleem: het verbrand veel diesel en is hierdoor erg vervuilend voor het milieu. eTukTuk wilt hier echter verandering in aan gaan brengen door elektrische tuktuks te gaan ontwikkelen. 

Wat opvallend is aan dit project is dat het dit wil realiseren met de hulp van een crypto project.  Ze willen fondsen verwerven die ze vervolgens kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van de nieuwe cryptomunt eTukTuk. Naast het ontwikkelen van betaalbare elektrische tuktuks zullen er ook laadstations en netwerken ontwikkeld worden. 

Naast dat het platform een eigen token heeft en een elektrische tuktuk wilt ontwikkelen heeft het ook een P2E game ontwikkeld. Hierbij rijd je als eTukTuk chauffeur rond en kun je op een uitdagende en leuke manier tokens verdienen. 

De token van het project is op dit moment goedkoop aan te schaffen in de presale. Tokens kosten hier $$0,0285 per stuk, maar er is nog maar weinig tijd te gaan, totdat dit project zijn volgende fase in gaat. De TUK token koop je via de website van het project waar je een wallet kunt koppelen en vervolgens Ethereum of USDT om kunt ruilen voor $TUK.

Bezoek eTukTuk Presale Hier

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Innovatief stake-to-mine Platform met succesvolle presale

Bitcoin Minetrix is een opkomend crypto project dat de wereld van Bitcoin mining op zijn kop gaat zetten. De Bitcoin mining markt staat bekend om zijn hoge instapkosten en is daardoor moeilijk betreedbaar voor particulieren. Bitcoin Minetrix wilt hier verandering in aan gaan brengen. 

Het doet dit door zijn unieke Stake 2 Mine concept te introduceren. Door middel van het staken van de BTCMTX token komen gebruikers in aanmerking voor cloud mining credits. Deze cloud mining credits kunnen gebruikers vervolgens gebruiken voor het minen van Bitcoin. 

Ondanks dat de presale van de BTCMTX token nog in volle gang is, kunnen gebruikers nu al starten met het staken van BTCMTX tokens. Totdat het mining platform live gaat zullen ze een aantrekkelijke winst maken op het staken van deze tokens en vervolgens kunnen ze cloud mining credits kunnen gaan ontvangen. 

De presale van BTCMTX heeft al meer dan $12 miljoen op weten te halen en tokens zijn op dit moment te koop voor $0,0142 per stuk. Deze prijs zal binnen 5 dagen echter stijgen en gebruikers zullen er dus snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage presale prijs. 

Bezoek Bitcoin Minetrix Presale Hier

DogWifCat (DWIFC) – Nieuwst Solana meme coin hype gaat viraal

DogWifCat is de nieuwste Solana meme coin en werd op 20 maart om 17:00 UTC gelanceerd en wist meteen met meer dan 2.000% te stijgen naar een waarde van $0,01021. Bij DogWifCat is er sprake van een rijmende kat, iets wat zorgt voor de nodige viraliteit. 

Vanuit het niets wist de meme coin DWIFC naar een market cap van maar liefst $10,07 miljoen te stijgen en het project heeft sinds gisteren een handelsvolume van $7 miljoen. Doordat de liquiditeit op dit moment op de $4,31 miljoen staat, vinden ook steeds meer whales de weg naar dit project. 

DogWifCat heeft een totale token voorraad van 1 miljard tokens en op dit moment heeft het project al meer dan 1.390 unieke token houders. Gaat dit de nieuwe token worden waar whales massaal in gaan investeren?

DogWifCat maakt gebruik van zijn simpliciteit en is te koop op de Jupiter exchange. Blijf op de hoogte van het nieuws, ontwikkelen en updates van DWIFC door het X kanaal van het project te volgen. 

Koop $DWIFC op Jupiter

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!