Zal XRP deze maand de $1 prijs bereiken? Experts voorspellen dat deze cryptocurrencies sneller kunnen stijgen!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin is boven de $71.000 gestegen, na het besluit van de Britse Financial Conduct Authority om crypto exchange-traded notes (ETN’s) toe te staan. Deze opwindende ontwikkeling in de cryptowereld duidt verder op een bullish toekomst voor andere cryptocurrencies. Terwijl de aandacht zich richt op voorspellingen waarbij crypto binnenkort de $1 zou kunnen bereiken, duiken we in de potentiële snelle vooruitgang van specifieke valuta’s in dit landschap.

BlastUP-voorverkoop overschrijdt $1 miljoen: Anticiperen op het volgende grote ding in crypto

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs met zijn duizelingwekkende start indruk gemaakt in de cryptowereld en heeft in een paar weken tijd meer dan $1 miljoen opgehaald. Dit project zorgt voor veel opschudding en trekt een groeiend aantal vroege investeerders aan die het grote potentieel van BlastUP al hebben onderkend.

BlastUP staat klaar om groot succes te behalen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP de vierde voorverkoopfase uit, waarbij BlastUP-tokens tegen de laagste prijs worden aangeboden. Als u deze tokens nu voor $0,05 koopt, krijgt u een flinke korting van $0,05, aangezien de aanbiedingsprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

Dogecoin-prijs stabiliseert op $0,17 te midden van aanbevelingen van beroemdheden en marktvolatiliteit

De huidige prijs van Dogecoin ligt op $0,17 en stabiliseert zich op het tweede weerstandsniveau. Recente gebeurtenissen en de golf van steunbetuigingen van beroemdheden, vooral van Elon Musk, zouden bullish trends op de korte termijn kunnen aanwakkeren en richting de eerste weerstandslijn van $0,14 kunnen gaan. De neutrale RSI- en stochastische aanbevelingen bevestigen opnieuw de stabiele positie. Met een robuust 10-daags Simple Moving Average van $0,16 is er potentieel voor DOGE om verder te evolueren.

Voorzichtigheid is echter ook geboden. Het langetermijnscenario zou volatiliteit kunnen vertonen, met ondersteuningsniveaus die rond de $0,08 en $0,05 schommelen. Het 100-daagse Simple Moving Average bedraagt $0,10, wat aangeeft dat de waarde van Dogecoin kan dalen. Hoewel MACD-actie een aankoop aanbeveelt, kan het pad van cryptocurrencies altijd ongrijpbaar zijn.

Cardano (ADA) prijsanalyse: Groeipotentieel ondanks uitsluiting van Grayscale Trust

Cardano (ADA) zweeft momenteel iets hoger dan zijn dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,77, wat enige ruimte voor groei laat zien. Het niet opnemen in het nieuwe Grayscale-fonds zou het momentum ervan echter kunnen vertragen. Voor de korte termijn suggereren de huidige ADA-prijsgegevens dat we deze munt moeten vasthouden, zoals de MACD aanbeveelt, zelfs nu dit nieuws van kracht is.

Op de langere termijn heeft ADA echter een sterker steunniveau van $0,52, wat een vangnet biedt tegen drastische dalingen. Maar de uitsluiting van ADA uit het nieuwe fonds van Grayscale is een hobbel op de weg, die mogelijk het opwaartse traject ervan zou kunnen beperken. Nogmaals, afhankelijk van verschillende marktvariabelen suggereert het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over 100 dagen dat vasthouden aan ADA op de lange termijn nog steeds vruchtbare rendementen zou kunnen opleveren.

Nomura’s toevoeging aan Pyth Network kan een positief prijstraject beïnvloeden

De toevoeging van Nomura’s Laser Digital als dataprovider aan het Pyth Network zorgt voor verbeterde betrouwbaarheid van het platform. Dit lijkt op de korte termijn een potentieel opwaarts prijstraject voor Pyth te bieden. Een veilige beweging voorbij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,92 zou ertoe kunnen leiden dat Pyth zich richt op de tweede weerstand op $1,18, vooral omdat de MACD een koopsignaal aangeeft.

Ondanks het optimisme kan de volatiliteit van de cryptomarkt niet worden genegeerd. Als het niet lukt om boven de $0,92 stand te houden, zou de prijs op de lange termijn kunnen terugdringen naar het huidige niveau van $0,85 of zelfs naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,38. De huidige neutrale RSI-waarden suggereren dat een afwachtende houding nu passend zou zijn.

Conclusie

Ondanks sterke prestaties van Dogecoin, Cardano en het Pyth Network valt BlastUP op in het huidige cryptolandschap. Het project heeft al meer dan $1 miljoen opgehaald en beschikt over een veelbelovende reeks tools en een genereus beloningssysteem, allemaal gekoppeld aan het robuuste Blast-ecosysteem. Terwijl anderen hun potentieel behouden, positioneren het snelle succes en de innovatieve kenmerken van BlastUP het als een belangrijke kanshebber in de race naar de grens van $1. Investeren in dit veelbelovende project opent lucratieve kansen binnen de bloeiende crypto-ruimte.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!