2024 marktvoorspelling: Expert voorspelt dat Solana tekort schiet op $200 droom, benadrukt 3 stijgende SOL-concurrenten

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een analist heeft voorspeld dat de waarde van Ethereum op zijn cycluspiek zal stijgen tot $10.000. Ondertussen wordt er in de voorspelling voor 2024, ondanks de hoge verwachtingen voor Solana, van uitgegaan dat het zijn doel van $200 wellicht niet zal halen, waarbij enkele minder bekende digitale valuta als potentiële uitdagers worden aangemerkt. In het licht hiervan kan het analytische inzicht in deze cryptomarktdynamiek licht werpen op wat de toekomst in petto heeft voor digitale valuta.

BlastUP-voorverkoop overschrijdt $1 miljoen: Anticiperen op het volgende grote ding in crypto

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs met zijn duizelingwekkende start indruk gemaakt in de cryptowereld en heeft in een paar weken tijd meer dan $1 miljoen opgehaald. Dit project zorgt voor veel opschudding en trekt een groeiend aantal vroege investeerders aan die het grote potentieel van BlastUP al hebben onderkend.

BlastUP staat klaar om groot succes te behalen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP de vierde voorverkoopfase uit, waarbij BlastUP-tokens tegen de laagste prijs worden aangeboden. Als u deze tokens nu voor $0,05 koopt, krijgt u een flinke korting van $0,05, aangezien de aanbiedingsprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams, en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

De potentiële stijging van Jupiter te midden van de huidige marktomstandigheden

De huidige prijs van Jupiter van $0,77 toont potentieel. Als het erin slaagt om voorbij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,68 te breken, zou de grens van $0,81 haalbaar kunnen zijn. Het heeft ondersteuning van $0,42 en $0,3 indien nodig. De inzet is aanzienlijk toegenomen na de lancering van het gestimuleerde stemmechanisme. Dit heeft het potentieel om de waarde ervan te verhogen, gezien de vergelijkbare opwaartse beweging van het eenvoudige 10-daagse voortschrijdend gemiddelde.

Gezien de huidige marktomstandigheden voor Jupiter moeten we onze ogen open houden. Hoewel we actieaanbevelingen van de RSI, MACD en de 10-daagse SMA als respectievelijk neutraal en koop hebben, kunnen er verrassingen in het verschiet liggen. Een duidelijke langetermijntrend is nog niet zichtbaar. Het directe doel zou zijn om boven het steunniveau te blijven.

Optimism overtreft $4, mikt op $4,95 te midden van gunstige handelssignalen

Optimism heeft de grens van $4 doorbroken met een huidige prijs van $4,58. Het bevindt zich in een geweldige positie met zijn dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $4,32, dat het al heeft overwonnen. Het tweede weerstandsniveau bedraagt $4,95, waardoor dit een haalbaar kortetermijndoel is. Gezien de handelssignalen heeft een ‘koop’-actie de voorkeur voor zowel MACD- als Simple Moving Averages-posities van 10 dagen en 100 dagen.

Traders moeten echter ook rekening houden met de ondersteuningsniveaus van de munt op $2,95 en $2,20. Op de lange termijn kan de volatiliteit van de markt de prijs beïnvloeden en een neergang veroorzaken. Hoe het ook zij, een aanhoudend opwaarts momentum zou Optimism comfortabel boven deze grenzen kunnen houden. Hoewel de signalen ‘neutraal’ zijn voor RSI en Stochastic RSI Fast, impliceert dit dat het huidige prijsniveau duurzaam is.

Conclusie

Nu verschillende cryptocurrencies zich opmaken om stevige concurrentie te bieden aan gevestigde digitale valuta zoals Solana en Ethereum, heeft BlastUP het meest veelbelovende potentieel aangetoond. Binnen het Blast-ecosysteem heeft het unieke concept al interesse gewekt bij vroege investeerders. Hoewel Optimism en Jupiter gestage vooruitgang laten zien, lijkt hun potentieel iets kleiner vergeleken met BlastUP. Nu dit snel voortschrijdende project anderen blijft overtreffen, is het duidelijk dat de toekomst van cryptocurrencies een bemoedigende positie inneemt voor BlastUP.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!