Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Bitcoin op weg richting $70.000!? + 3 altcoin picks!

Allereerst willen we Daan618 bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hem niet op Twitter te volgen via: www.twitter.com/daan618crypto.

Vandaag zullen we weer Bitcoin onder de loep nemen. We zullen deze analyse afsluiten met onze verwachting voor de short-term, en door 2 “altcoins van de week” met jullie delen. Dit zijn uiteraard géén buy of sell signals en niets hier is bedoeld als financieel advies.

Weekly BTC/USDT

Laten we uitgezoomed starten. Wat opvalt is dat we sinds een paar weken in een zeer sterk uptrend zitten en dat we ook deze week een mooie groene candle hebben ( waarvan de dips snel zijn opgekocht) in combinatie met toenemende volume, wat uiteraard bullish is.  Echter hebben we al een tijdje geen gezonde pullback gehad en vroeg of laat moet deze eraan komen. De Bollinger Bands vragen er ook om: we zien dat we al een paar ver bovenste Bollinger-Bands zijn uitgeschoten dus deze pushen nu hard om te candles weer binnen de bands te krijgen.

Verder zien we dat de gemarkeerde zone $62.000 – $63.000 volgens de weekly een mooi supportzone en de $77.500 (fibonacci 1.618) is een mooie target voor de aankomende tijd. 

8hr BTC/USDT

Wanneer we inzoomen zien we dat we de afgelopen dagen de ATH zone proberen te claimen. Een mooie daily close boven de $70.000 zou een goede confirmation daarvoor zijn. De $66.000 supportzone blijft een belangrijk short-term support met daaronder ook volgens de 8hr de $61.000 – $63000. Deze zone is essentieel voor een bullish continuation voor de mid-term. Op de RSI is er een hidden bearish divergence in de maak dus het is dus even afwachten hoe (en of) deze uitspeelt. De aankomende week wordt belangrijk. 

Voorspelling komende tijd

Hoe het er nu uitziet, lijkt het erop dat $BTCUSDT de $70k wilt pushen en daar een mooie daily close boven wilt maken! Ik zou dan boven dat gebied wat sideways beweging willen zien, zodat de indicatoren kunnen afkoelen.  Mochten we geen daily close boven de $70k maken de aankomende dagen, dan is een pullbackje tot maximaal de $62.000 goed mogelijk. Voor de short en mid-term blijven we dus gewoon bullish en we zullen de situatie de aankomende dagen her-evalueren.

Altcoins van de week: $BEOBLE update, Partisia + Mystiko op de watchlist! 

In mijn vorige analyse gaf ik aan dat er een nieuw project genaamd $BEOBLE binnenkort de IDO heeft en dat het een goed plan was om daar aan mee te doen. Dit project is inmiddels al uitgekomen en staat nog steeds op meer dan 5x van van IDO prijs!

Deze week wil ik jullie wijzen op 2 privacy gerelateerde projecten, die ook zeer binnenkort gaan uitkomen en waarvan er weer binnenkort IDO’s zullen plaatsvinden. Privacy binnen web3 zal immers volgens mij steeds belangrijker worden.

1. Partisia (“Empowering people, protecting privacy”):

Twitter: https://twitter.com/partisiampc
Website: https://partisiablockchain.com/

Dit is een privacy blockchain die zich focust op het geheimhouden van transacties. Wat hun interessant maakt zijn de partnerships en hun focus op RWA (Real-world-assets). De token zal dus ook echt een “token-usecase” hebben. Deze maand komen ze op de markt. 

2. Mystiko (“The ZK Layer of Web3”)

Twitter: https://twitter.com/MystikoNetwork
Website: https://mystiko.network

Een ander privacy gerelateerd project dat binnenkort op de markt komt. Wat zij doen is naar mijn inziens essentieel: ze ontwikkelen en leveren verschillende tools (SDK’s, of wel Software Development Kits) voor verschillende Blockchains en applicaties, iets wat denk ik veel tractie zal krijgen. 

Persoonlijk houd ik de socials van deze 2 projecten goed in de gaten om zo hopelijk de IDO niet te missen. 

Wil je meer analyses en voorspellingen? Check dan ook Daan’s Telegram kanaal via https://t.me/Daan618tradingroom. Daan’s uitzonderlijke trackrecord is tevens te bekijken via: www.tinyurl.com/daan618results.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!