Perfecte timing voor de lancering van een nieuwe cryptoster

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Tegenwoordig is de cryptocurrency-markt getuige van een nieuwe bull run, waarbij Bitcoin voorop loopt en altcoins volgen. Volgens crypto-analisten wordt verwacht dat het komende altcoin-seizoen vooral gaming-tokens zal bevatten. Deskundige voorspellingen suggereren dat de snelgroeiende niche van gamingprojecten in 2031 $90,51 miljard zou kunnen bereiken.

Geïnspireerd door de groeiende populariteit van casual gaming is ScapesMania ontstaan om de werelden van Web2 en Web3 te overbruggen en het beste van beide samen te brengen. Weet je nog hoe bepaalde gamingprojecten een enorme vlucht namen tijdens de recente bullmarkt? Nu is het tijd voor ScapesMania om nieuwe hoogten te bereiken en zijn volledige potentieel te ontketenen.

Blijf lezen om in het ScapesMania-ecosysteem te duiken, ontdek wat het speciaal maakt en kijk hoe u mee kunt doen aan de actie.

Initiële prestaties na notering

Na een zeer succesvolle voorverkoop die meer dan $6.125.000 opbracht en 18.400 houders trok, maakte het project zijn beursdebuut op 6 maart 2024. Nu ligt het inheemse token van het ecosysteem, $MANIA, voor het oprapen op PancakeSwap, een gedecentraliseerde beurs van het hoogste niveau met maar liefst 1 miljoen maandelijkse gebruikers. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT werd gekozen als de belangrijkste liquiditeitsbron, als reactie op de vraag van de gemeenschap.

De eerste handelsdag was indrukwekkend. De tokenprijs is veerkrachtig gebleven en vertoont solide tokenomics en veelbelovende vooruitzichten voor het project. ScapesMania onderscheidt zich van korte termijn ICO-projecten en toont een oprechte toewijding om samen met de gemeenschap te groeien.

In de eerste 24 uur stabiliseerde het aantal houders zich op 18,41.000, terwijl het handelsvolume $2,26 miljoen bereikte. Opvallend is dat ScapesMania vrijwel onmiddellijk bovenaan de Hot Pairs-lijst van DEXTools stond.

Wat is ScapesMania?

In de hedendaagse crypto-gamingwereld gaapt er vaak een kloof tussen projecten en de mensen waarvoor ze bedoeld zijn. Crypto-fans zijn op zoek naar potentiële winsten, terwijl spelers gewoon een geweldige speeltijd willen zonder zich in de complexiteit van crypto te verdiepen. Wanneer deze kloof niet wordt overbrugd, lopen spelers en houders weg van projecten.

ScapesMania probeert deze uitdagingen aan te pakken door de casual gaming-scene te betreden. Het is een uniek systeem dat is ontworpen voor zowel traditionele gamers als cryptoliefhebbers. Spelers kunnen genieten van geweldige game-avonturen zonder crypto te hoeven begrijpen, terwijl tokenhouders inspraak hebben in hoe het ecosysteem groeit en de vruchten plukken van de prestaties ervan, ongeacht hun spelgewoonten.

Wat is $MANIA-token?

Het $MANIA-token heeft veel toepassingen, zoals:

  • DAO-governance: Naarmate het project zich ontwikkelt, zal het een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) worden die wordt beheerd door de gemeenschap.
  • Token Staking: Communityleden kunnen $MANIA-tokens inzetten om beloningen in extra tokens te ontgrendelen.
  • Betrokkenheidsbeloningen: Communityleden kunnen tokens scoren door deel te nemen aan verschillende activiteiten.
  • In-game activa: Na voltooiing van de game-ontwikkeling kunnen spelers in-game activa verkrijgen met $MANIA-tokens.
  • In-game beloningen: Spelers krijgen ook de kans om tokenbeloningen te ontgrendelen via in-game toernooien, evenementen en andere activiteiten.
  • Ecosysteemvaluta: Het $MANIA-token is ontworpen om te worden gebruikt in verschillende projecten binnen het ecosysteem, en helpt de markt uit te breiden en potentiële winsten te behalen uit de toevoeging van nieuwe games.

Waarom lid worden van ScapesMania?

Benieuwd waarom u betrokken zou moeten raken bij ScapesMania nu het op de lijst staat? Laten we de meest dwingende redenen op een rij zetten.

Ten eerste zijn de tokenomics van $MANIA goed uitgebalanceerd, met een cliff en vesting. Wat betekent het voor houders, vraagt u zich af? Geplande verwerving heeft tot doel de stabiliteit van het token te behouden en vraag en aanbod onder controle te houden.

Bovendien is ScapesMania van plan gemeenschapsleden te stimuleren via zijn stakingprogramma. Door een bepaald aantal $MANIA vast te leggen, kun je meer tokens krijgen als beloning voor je inzet.

Korte statistieken voor jou: van de in totaal 4 miljard $MANIA-tokens wordt een aanzienlijke 320 miljoen, oftewel 8%, gereserveerd voor gemeenschapsbeloningen.

Bron: Whitepaper van ScapesMania

Via het DAO-bestuur zullen de adoptanten van ScapesMania de bevoegdheid krijgen om te stemmen over belangrijke beslissingen met betrekking tot de ontwikkeling van het ecosysteem. Stel je eens voor dat je inspraak hebt in een project dat in een miljardenindustrie opereert!

ScapesMania breidt ook actief de bruikbaarheid van zijn native token uit, introduceert nieuwe functies en integreert deze in meer gamingprojecten. Deze groei betekent meer kansen en voordelen voor $MANIA-houders.

Bovendien blinkt het team achter ScapesMania uit in het bereiken van een breder publiek, zoals blijkt uit het voorverkoopsucces van meer dan $6 miljoen. Deze prestatie komt voort uit een sterke marketingstrategie. Met een grotere zichtbaarheid en steun van crypto-beïnvloeders groeit het gebruikersbestand en neemt de vraag naar $MANIA toe, wat op de lange termijn ten goede komt aan het project en de gemeenschap.

Ten slotte heeft het smart contract van het project een grondige audit ondergaan door BlockSafu. Als houder kunt u erop vertrouwen dat het platform de beveiliging serieus neemt en uw gegevens en geld beschermt.

Klinkt overtuigend genoeg? Met een goed uitgebalanceerde tokenomics-structuur, het versterken van DAO-beheer en het uitbreiden van het nut, is het een slimme zet om je zo snel mogelijk bij SacapesMania aan te sluiten.

P.S. Zorg ervoor dat u uw eigen onderzoek doet (DYOR) en houd er rekening mee dat de cryptocurrency-markt zeer volatiel kan zijn. Er zijn geen garanties voor een bepaalde uitkomst.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van de gesprekken over ScapesMania op populaire platforms. Mensen willen zich graag aansluiten, omdat ze resoneren met de visie ervan en een actieve rol willen spelen. Zelfs walvissen letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 bedragen.

Het is duidelijk dat dit succes niet haalbaar zou zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team is zijn supporters oprecht dankbaar voor deze eerste impuls. En onthoud: dit is nog maar het begin: er staat nog veel meer te wachten!

Vooruitkijken: Toekomstige kansen

De weg die voor ons ligt ziet er rooskleurig uit, vooral in de belangrijkste arena van ScapesMania: casual gaming. Voorspellingen van Statista geven aan dat deze sector in 2027 voorbij de $19,12 miljard zal stijgen, wat een ongelooflijke kans op groei betekent.

Bovendien is het, nu de huidige bull run wordt aangewakkerd door de opkomst van Bitcoin, duidelijk dat de volgende golf van altcoins, met name gaming-tokens, in aantocht is. Nu ScapesMania op de lijst staat, is er, te midden van de stijgende markt, geen beter moment om in te stappen en uw $MANIA-tokens te bemachtigen.

Nu het team de doelstellingen voor het genereren van fondsen heeft behaald, richt het team zich nu volledig op productontwikkeling. Deze fase vereist vaardigheden en middelen, en ScapesMania is actief bezig met het werven van toptalent door samen te werken met ervaren game-ontwikkelingsstudio’s en door een intern team samen te stellen.

Onlangs schetste de CEO van ScapesMania de ontwikkelingsstrategie van het team. Ontwikkelaars laten geen middel onbeproefd en maken elke stap vanaf het begin van het idee tot het gepolijste eindproduct. Dit proces omvat het ontwikkelen van hypothesen, het testen ervan in de echte wereld en het voortdurend verbeteren ervan op basis van wat het beste werkt.

Bron: De officiële ScapesMania Telegram-gemeenschap

Wat staat er aan de horizon? Volgens de routekaart omvatten de komende mijlpalen de alpha-release van de pilotgame in het ecosysteem, de lancering van een staking-programma en de integratie van DAO-beheer. Zoals Sven, de CEO van het project, zegt: “De roadmap van het ScapesMania-project draait om relevant blijven en moet dynamisch zijn om te passen bij de cryptomarktomstandigheden.”

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de ontwikkeling? Sluit je aan bij het community-kanaal en je zult niets missen.

Bron: Whitepaper van ScapesMania

Hoe u $MANIA kunt kopen op PancakeSwap: Een stapsgewijze handleiding

Klaar om in ScapesMania te duiken, maar weet je niet zeker hoe je moet beginnen? Hier is een korte handleiding over hoe u $MANIA-tokens kunt kopen op PancakeSwap:

  • Stap 1: Stel een cryptocurrency-portemonnee in die compatibel is met BNB Chain of Ethereum (Trust Wallet, Metamask of iets anders).
  • Stap 2: Stort USDT of WBNB in de portemonnee.
  • Stap 3: Ga naar de PancakeSwap-website en koppel uw portemonnee door op de knop ‘Wallet koppelen’ te klikken.
  • Stap 4: Ga naar het menu “Handelen” en selecteer “Swap”.
  • Stap 5: Kies in het vervolgkeuzemenu in het bovenste gedeelte het token dat u wilt inwisselen: USDT of WBNB.
  • Stap 6: Kies in het vervolgkeuzemenu in het onderste gedeelte het $MANIA-token.
  • Stap 7: Voer het aantal $MANIA-tokens in dat u wilt ontvangen of het aantal USDT- of WBNB-tokens dat u wilt inwisselen.
  • Stap 8: Controleer de gegevens en klik op “Wisselen” om de transactie te bevestigen.

Maak nu gebruik van gamingpotentieel

De reis van ScapesMania is nog maar net begonnen. Nu de casual gaming-industrie klaar is voor enorme groei, is dit het perfecte moment om in deze opwindende ruimte te duiken.

Denk aan de sterke stijging van het aantal gamingprojecten in 2021? De huidige hausse op de cryptomarkt biedt een vergelijkbare kans op substantiële winsten. Met een stabiele prijs na de notering en robuuste initiële ondersteuning heeft $MANIA zijn kracht al getoond.

De toekomstige prijs van ScapesMania wordt bepaald door de kracht van de gemeenschap, het bereiken van ontwikkelingsmijlpalen en het implementeren van effectieve marketingstrategieën. ScapesMania blinkt uit op deze gebieden en biedt eindeloze groeimogelijkheden. Met een gedurfde visie en solide tokenomics heeft het het potentieel om ongelooflijke hoogten te bereiken.

Grijp je kans en doe mee! Ga nu naar PancakeSwap om uw $MANIA-tokens veilig te stellen.

>>> Ontgrendel het potentieel – Koop $MANIA op PancakeSwap: MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!