Niet te stoppen: De eerste Bitcoin blockchain ICO bereikt te midden van de halving waanzin $6,8m 

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin Dogs, de allereerste BRC-20 ICO op de Bitcoin blockchain, heeft vanaf fase 8 van de presale al een verbazingwekkend bedrag van $6,8m opgehaald en meer dan 80.000 volgers verzameld voor zijn X community – nauwelijks een verrassing gezien de baanbrekende status van dit project. Deze presale gaat echt de goede kant op.

De 0DOG coin van Bitcoin Dogs doet een serieuze poging, waarbij de robuustheid van Bitcoin wordt gecombineerd met de kleurrijke wereld van NFT’s en sociaal gamen. Lees verder en ontdek waarom Bitcoin Dogs misschien wel de meest geweldige investeringsmogelijkheid van het jaar is.

Waarom Bitcoin Dogs?

Dit BRC-20 token markeert een serieuze verschuiving ten opzichte van de ERC-20 of SPL technologie die als standaard fungeert voor het lanceren van altcoins. Het is zeker vreemd als je erover nadenkt: BRC-20 zijn altcoins maar dan op de Bitcoin blockchain. Huh? Maar serieus, het is een ding, en hoewel er andere BRC-20 tokens zijn, is Bitcoin Dogs de eerste keer dat een echte BRC-20 beschikbaar is in de presale.

900 miljoen van deze 0DOG bad boys liggen voor het oprapen. Het aantal 900 miljoen weerspiegelt het geschatte aantal honden op onze planeet. Samen met een meeslepend gaming ecosysteem en een NFT collectie, beide exclusief voor 0DOG houders, is Bitcoin Dogs vergrendeld, geladen en klaar om veel verschillende markten te veroveren en op veel verschillende hypes in te springen.

Wat biedt Bitcoin Dogs, behalve een coin?

Het 0DOG token ontgrendelt een schat aan activiteiten. Het is een paspoort naar een uitgestrekt sociaal gaming rijk waar spelers hun digitale honden kunnen fokken, trainen en er mee kunnen concurreren. Denk aan Tamagotchi/Digimon/Axie Infinity. Deze game ervaring is ontworpen in een glorieus, retro, 8-bit stijl technicolor droomland en verdient serieuze punten voor nostalgie.

Als dat nog niet genoeg digitale eye-candy is, ontketent Bitcoin Dogs een NFT collectie van 10.000 digitale honden op de Bitcoin blockchain met behulp van Bitcoin Ordinals technologie. Zoals bij veel goede NFT collecties zullen er verschillende niveaus van zeldzaamheid zijn, evenals een ingebouwde marktplaats en online ruimte waar je kunt pronken met je honden.

Losgelaten op het perfecte moment

De timing kon niet beter zijn voor Bitcoin Dogs; Nu de Bitcoin halving in aantocht is en een bullish sentiment de markt voor crypto overspoelt, dankzij de ETF goedkeuring, is Bitcoin Dogs klaar om te profiteren van deze overvloed aan gunstige omstandigheden.

De onverzettelijke toewijding van het project aan innovatie, zoals uiteengezet in de whitepaper, wordt majestueus weergegeven met zijn dubbele focus op NFT’s en gaming. Dit betekent dat het alle kaarten in handen heeft.

Er zijn enkele sappige voorspellingen gedaan voor de GameFi markt. Tegenwoordig wordt de waarde ervan geschat op ongeveer 25 miljard dollar, en volgens Business Research Insights zal de waarde in 2031 90 miljard dollar bedragen.

En dan hebben we de voorspelde tweede komst van NFT’s in 2024, met stemmen als CoinDesk en Nasdaq, om er maar een paar te noemen, die anticiperen op deze heropleving. Dit is deels te danken aan het feit dat talloze grote merken zoals Nike en Starbucks stevig achter NFT’s staan, ook al dachten velen dat ze “zoooo 2021” waren.

En nu Bitcoin Dogs profiteert van de nieuwe NFT kid on the block Bitcoin Ordinals, heeft het dat extra trucje in petto. Precies het soort kers op de taart waar dorstige NFT investeerders naar op zoek zijn in de volgende bull run.

Sluit je aan bij de roedel

Het presale traject van Bitcoin Dogs lijkt elke dag in intensiteit te vermenigvuldigen. En met prijsstijgingen elke 72 uur vóór de sluiting van de presale op 15 maart en de lancering op exchanges die zal volgen, is de huidige prijs van $0,0343 niks vergeleken met waar 0DOG waarschijnlijk naartoe zal gaan.

Het ingezamelde bedrag van $6,8m en het huidige momentum rond het project zijn onmiskenbaar. Profiteer van de kans om deel uit te maken van deze historische presale. Sluit je aan bij de levendige community van honden- en crypto liefhebbers die Bitcoin Dogs steunen. De toekomst blaft, en het klinkt als succes.
Klik door om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!