dogwifhat koers verwachting: WIF bereikt ATH na Binance listing – Hoeveel kan deze opkomende crypto meme waard worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De populaire crypto meme dogwifhat (WIF) is vandaag naar een nieuwe all-time high gestegen nadat de meme coin gisteren is gelanceerd op Binance. Dit is een grote mijlpaal voor WIF en biedt de mogelijkheid voor de meme coin om nog verder te klimmen.

De Binance listing leidde tot een hoge influx aan trading volume, die met een stijging van +100% op meer dan $1 miljard ligt vandaag. Kan dogwifhat deze week weer een nieuwe ATH neerzetten?

dogwifhat koers stijgt naar ATH na Binance listing – Kan WIF $5 waard worden?

dogwifhat is een meme coin die rond december is gelanceerd en veel hype opwekte, waardoor het die tijd een piek rond de $0,36 bereikte. Nadat Bitcoin de afgelopen weken zo hard is gestegen, begonnen investeerders hun geld in meme coins te stoppen.

Hierdoor zijn zowel grote crypto memes als DOGE, SHIB, PEPE, BONK en WIF, zowel als kleinere meme coins, behoorlijk gestegen in waarde. Ook vandaag lijkt er nog geen teken van ophouden te zijn voor de meme crypto hype.

dogwifhat is in de afgelopen week met bijna +170% gestegen en in de afgelopen 30 dagen met een verbazingwekkende +936%. Vandaag ligt WIF +23% hoger dan gisteren op het niveau rond de $2.00.

Hoewel de meme coin volgens de Relative Strength index (RSI) van 86 overgewaardeerd is, heeft WIF nog geen grote correctie gehad sinds de meme coin gekte van afgelopen week. De meme coin kan nog wel hoger gaan, maar het is belangrijk om rekening te houden met het risico dat er een correctie op de loer ligt.

Maar met een listing op Binance, een van de grootste crypto exchanges, is de kans groot dat WIF een nog hogere ATH neer kan zetten. Daarbij kan de meme coin misschien wel boven de $5 uitkomen.

Volgens de exchange is Dogwifhat een ‘innovatieve cryptocurrency’ met een hoger risico dan andere tokens die gelist zijn op de exchange. 

Gebruikers moeten om de 90 dagen een aantal quizzen doen om toegang te krijgen tot de tradingparen WIF/BTC, WIF/USDT, WIF/FDUSD, en WIF/TRY. Zo is de gebruiker goed voorbereid op met wat voor cryptomunt ze te maken hebben.

Een Binance listing is voor veel meme coins het ultieme doel en kan de sleutel zijn voor een parabolische groei. Om deze reden zou dogwifhat de komende weken mogelijk nog hoger kunnen gaan, uiteraard niet zonder het risico van een grote correctie.

De meme coin zou deze week rond de $3 kunnen afsluiten en de maand maart kunnen eindigen rond $5. Hiervoor zal de hype rondom de meme coin wel aanzienlijk moeten groeien.

Welke opkomende crypto memes hebben meer potentie voor explosieve stijgingen?

Zoals eerder gezegd is WIF niet de enige meme coin die profiteert van de meme crypto hype, zo zijn zowel grote als kleine meme coin geëxplodeerd in waarde en tonen deze tokens nog geen teken van ophouden.

Maar omdat WIF momenteel al een erg hoge market cap heeft, kiezen veel traders ervoor om te investeren in kleine crypto’s met potentie om x100 te gaan. Met een market cap van $3 miljard, zal een meme coin zoals WIF namelijk niet snel meer x100 gaan.

Peen (PEEN) – Nieuwe meme coin zorgt voor hype

Klaar voor het meme seizoen? Peen (PEEN) is een gloednieuwe meme coin die op dinsdag is gelanceerd en op dit moment een market cap van minder dan $1 miljoen heeft. Deze lullige meme coin heeft als doel om naar $100 miljoen te stijgen en kan mogelijk nog verder gaan.

PEEN maakt gebruik van grof taalgebruik en een grappige cartoon stijl om een grote community op te bouwen. Omdat het project nog gloednieuw is, is de meme coin erg goedkoop op dit moment. Hierdoor heb je de mogelijkheid om grote rendementen te behalen.

PEEN heeft op dinsdag een fair launch gedaan met een market cap van $100.000 en is tijdens deze lancering de lucht in geschoten, waardoor de eerste investeerders veel winst hebben behaald. Dit was mogelijk slechts de eerste pump, met de volgende die nog veel groter kan worden.

Peen nog gloednieuw is en veel doet qua marketing. Daardoor is er een hoge verwachting dat de token flink zal stijgen op de korte termijn. Als je vandaag instapt en de komende tijd vasthoudt, dan kan je investering veel meer waard worden. Je kunt de ERC-20 meme coin kopen via de officiële website en Uniswap.

Nu naar Peen

Smog (SMOG) – Crypto meme bereikt nieuw ATH

Smog (SMOG) is een meme coin die vorige maand is gelanceerd en al met meer dan 1.500% is gestegen. De meme coin is gigantisch gestegen in populariteit vanwege zijn sterke marketing en zijn plan om de grootste Solana airdrop ooit te organiseren.

Je kunt meedoen met de grote SMOG airdrop door tokens te kopen en vast te houden. Daarnaast verhoog je jouw airdrop door airdrop punten te verdienen met staking en het voltooien van quests op Zealy.io.

Je kunt SMOG kopen via de officiële website en de Jupiter DEX aggregator. Als je kiest om de token via de website te staken, krijg je 10% korting op de actuele koers en verdien je een APY van 42%, naast extra airdrop punten.

Smog is vandaag met meer dan +50% gestegen en lijkt steeds verder te klimmen. Mis de grootste crypto airdrop op Solana niet!

Nu naar Smog

Scotty The AI (SCOTTY) –  Perfecte combinatie tussen een meme coin en AI crypto

Scotty The AI (SCOTTY) is een opkomende crypto meme die in de presale verkrijgbaar is voor een lagere prijs. De meme coin combineert de viraliteit van memes met de groei van AI en zou daarom een grote speler kunnen worden in de crypto markt.

De community van Scotty kan profiteren van extra bescherming tegen hackers en scams, terwijl ze gebruik kunnen maken van handige AI tools voor informatie, efficiënte token swaps en nog meer.

Je kunt SCOTTY tijdens de presale kopen voor $0,00755, met de mogelijkheid om de tokens te staken voor een APY van +63% die je verdient tijdens de presale.

Doordat SCOTTY voor een lage prijs in de presale te koop is, kun je veilig een positie krijgen voordat de meme coin lanceert in de bullish markt en kan exploderen in waarde. Daarnaast kan SCOTTY op lange termijn groeien en nog meer waard worden. Neem dus snel een kijkje op de website en profiteer.

Nu naar Scotty The AI

Sponge v2 (SPONGE) –  Bekende crypto meme gaat opnieuw voor x100 rendementen

Sponge V2 (SPONGE) is eerder dit jaar gelanceerd en is tot zover al met meer dan x3 gestegen. De meme coin is een opvolger van Sponge, een token uit het tijdperk van Pepe die in korte tijd x100 is gegaan voor vroege investeerders.

Sponge V2 is dit jaar als opvolger van Sponge (V1) gelanceerd met nog meer utility en nog meer potentie om viraal te gaan. Je kunt de token staken en gebruiken voor de opkomende crypto game van het project.

Je kunt SPONGE tokens kopen via de officiële website en staken voor een APY van 182%. Sponge V2 heeft momenteel een market cap van $80 miljoen en is vandaag met +5% gestegen.

Binnenkort zal het team van Sponge V2 zijn crypto game uitbrengen, waarbij spelers extra SPONGE kunnen verdienen afhankelijk van hun prestatie in het spel. Deze nieuwe play-to-earn game heeft potentie om het project viraal te laten gaan, waardoor SPONGE nog meer waard kan worden.

Nu naar Sponge V2

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!