Dit waren de top altcoin stijgers van de afgelopen week

De afgelopen week was een goede week voor de cryptocurrency-markt, waarbij waarbij verschillende altcoins aanzienlijke winsten wisten te boeken. Volgens gegevens van CoinMarketCap waren de onderstaande altcoins echter de top stijgers. Het is opvallend te noemen dat veel meme coins grote stijgingen neer hebben gezet.

Afijn, genoeg gepraat, laten we ons verdiepen in de zes grootste stijgers van de afgelopen week, hun prestaties ontleden en de factoren onderzoeken die hebben bijgedragen aan hun stijging.

dogwifhat (WIF)

  • Prijs: $1,25
  • 7 dagen winst: 322,97%
  • Volume(24 uur): $398.203.304

De schijnwerpers staan deze week op de opkomende meme coin dogwifhat (WIF) als de top onder de crypto-winnaars, met een verbazingwekkende stijging van 322,97% en met een marktkapitalisatie van $1,2 miljard. De recente vermelding op Robinhood Europe van deze munt met hondenthema heeft een gamechanger veroorzaakt, waardoor Europese gebruikers WIF kunnen verhandelen. Deze goedkeuring heeft het vertrouwen in WIF versterkt. Bovendien duidt de introductie van Binance van futureshandel voor WIF met een hefboomwerking van 50x op aanzienlijke belangstelling. Nu het momentum toeneemt, wordt er volop gespeculeerd over mogelijke noteringen op toonaangevende beurzen zoals Coinbase.

Pepe Coin (PEPE)

  • Prijs: $0,000004296
  • 7 dagen winst: 251,54%
  • Volume(24 uur): $2.385.977.925

Pepe Coin (PEPE) is getuige geweest van een opmerkelijke stijging, met een winst van meer dan 250% in de afgelopen week en een marktkapitalisatie van 1,8 miljard. De promotie-inspanningen van Binance vergroten de aanwezigheid van Pepe op de markt. Technische indicatoren duiden op een aanhoudende bullish trend voor Pepe. De stijging wordt toegeschreven aan een combinatie van factoren, waaronder de speciale aanbieding van Binance en het groeiende beleggersvertrouwen.

Floki (FLOKI)

  • Prijs: $0,0001177
  • 7 dagen winst: 232,09%
  • Volume(24u): $1.351.622.143

De FLOKI meme coin heeft furore gemaakt in de crypto-sfeer met een duizelingwekkende winst van meer dan 230% binnen slechts zeven dagen, met een marktkapitalisatie van $102 miljard. De FLOKI-prijs schoot omhoog na een aankondiging door DWF Labs, een prominente marktmaker voor digitale activa en Web3-investeringsmaatschappij, dat zij $10 miljoen in FLOKI-tokens zullen investeren om zijn ecosysteem te versterken. Het positieve momentum van de bredere cryptomarkt en het herstel van de cryptomarkt hebben mogelijk ook bijgedragen aan de opwaartse koers van FLOKI.

Shiba Inu (SHIB)

  • Prijs: $0,00002172
  • 7 dagen winst: 125,90%
  • Volume(24u): $6.093.448.591

Shiba Inu (SHIB) heeft een indrukwekkende groei laten zien, met een winst van ruim 125% in de afgelopen week, met een marktkapitalisatie van 13 miljard. De stijging van Shiba Inu is voornamelijk te danken aan de torenhoge tokenburn-snelheid, ondanks schommelingen deze week. Het succes van SHIB’s token burn-programma, waarbij 410 biljoen tokens werden verwijderd, heeft zijn marktpositie versterkt, vooral te midden van een bullish markt en de klim van Bitcoin naar $64.000.

Bonk (BONK)

  • Prijs: $0,00002521
  • 7 dagen winst: 116,98%
  • Volume(24 uur): $925.134.417

De BONK-prijs heeft een opmerkelijke stijging doorgemaakt, met een winst van bijna 117% in de afgelopen zeven dagen, met een marktkapitalisatie van $1,74 miljard. De stijging van de waarde van BONK sluit aan bij de bredere trend van op meme gebaseerde cryptocurrencies, aangedreven door de internetcultuur. Het marktmomentum, inclusief de recente stijging van Bitcoin, heeft de rally van BONK gestimuleerd. Bovendien duidt een toename van 300% in de buzz op sociale media op een groeiende belangstelling van de gemeenschap, terwijl het feit dat primaire investeerders nog niet significant hebben verzilverd het vertrouwen in het langetermijnpotentieel van BONK onderstreept.

Arweave (AR)

  • Prijs: $25,98
  • 7 dagen winst: 100,55%
  • Volume(24u): $133.110.791

Arweave (AR) heeft de afgelopen week een verdubbeling in waarde gezien, met een winst van meer dan 100%, met een marktkapitalisatie van $1. miljard, volgens CoinMarketCap. De prijs van Arweave steeg met meer dan 40% als gevolg van de lancering van Arweave AO, waardoor de schaalbaarheid werd vergroot en de aandacht van investeerders werd getrokken. De gedecentraliseerde opslag- en AI-mogelijkheden van Arweave hebben ook bijgedragen aan de stijging, met de recente verwerking van meer dan 3,2 miljard transacties. De introductie van Arweave AO door mede-oprichter Sam Williams heeft het vertrouwen verder vergroot, met als doel de schaalbaarheid te verbeteren en diverse projecten te ondersteunen via het geavanceerde computerframework.

Conclusie

De afgelopen week zag de markt een aanzienlijke stijging met crypto-winnaars zoals WIF, PEPE, FLOKI, SHIB, BONK en AR. Elke stijging werd veroorzaakt door verschillende factoren, van strategische investeringen tot marktmomentum. Deze winsten weerspiegelen echter het dynamische en evoluerende karakter van de cryptomarkt en bieden inzicht in opkomende trends en kansen voor beleggers.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!