Analist voorspelt de ineenstorting van Polygon (MATIC) nu de opkomende DeFi-concurrent Pullix (PLX) een BitMart-notering aankondigt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In dit artikel bespreken we de voorspelling van een prominente analist met betrekking tot de mogelijke ineenstorting van Polygon (MATIC) naarmate nieuwe DeFi-projecten ontstaan. Eén zo’n project, Pullix (PLX), heeft onlangs aangekondigd dat het op BitMart zal worden vermeld wanneer het huidige voorverkoopevenement eindigt. Laten we in de details duiken en bepalen wat dit betekent voor deze DeFi-ruimte.

Het hybride uitwisselingsmodel van Pullix (PLX)

Gecentraliseerde crypto-uitwisselingen zijn gemakkelijk te gebruiken, maar zijn vaak gevoelig voor inbreuken op de beveiliging en regelgeving. Aan de andere kant bieden gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) meer veiligheid, maar gaan ze over het algemeen gepaard met liquiditeits- en gebruikerservaringsproblemen. Pullix (PLX) wil deze kloof overbruggen door een hybride uitwisselingsmodel aan te bieden dat het beste van twee werelden combineert.

Een ander revolutionair aspect van Pullix is het model voor het delen van inkomsten. Terwijl beurzen de neiging hebben om alle inkomsten voor zichzelf te houden, zal Pullix een deel van zijn winst uitkeren aan PLX-tokenhouders die liquiditeit aan het platform bijdragen. Deze structuur creëert een win-winsituatie voor zowel de beurs als zijn gebruikers.

Het is belangrijk op te merken dat Pullix niet alleen gemaakt is voor de crypto-industrie. Het team heeft ondersteuning toegevoegd voor aandelen, grondstoffen, forex en andere activa om een breder publiek aan te trekken. Een dergelijke alomvattende aanpak zou voor Pullix en zijn investeerders aanzienlijke groeimogelijkheden kunnen opleveren.

Verwachte prijsstijging na BitMart-vermelding

PLX is het native token van het Pullix-platform en is een belangrijk onderdeel van zijn ecosysteem. Het kan worden gebruikt voor handelskosten, staking, bestuursrechten en om toegang te krijgen tot premiumfuncties op het platform.

Hoewel het platform volgende maand wordt gelanceerd, is het PLX-token te koop geweest tijdens een voorverkoopevenement dat tot nu toe $8,50 miljoen heeft opgehaald. De huidige tokenprijs van $0,14 is de uiteindelijke voorverkoopprijs voordat de notering op de BitMart-beurs en de prijsontdekking het overneemt.

De verwachtingen zijn hooggespannen, aangezien insiders uit de industrie een enorm volume voorspellen voor het PLX-token dat ooit op BitMart werd genoteerd. Sommige optimisme-experts suggereren een potentiële honderdvoudige stijging in 2024, omdat dit de status quo ontwricht en massaal wordt geaccepteerd.

De marktwaardering van Polygon (MATIC) wordt in twijfel getrokken door de toenemende concurrentie
De schaalbaarheidsproblemen van Ethereum werden duidelijk tijdens de DeFi-bullrun van 2020/21. Mensen begonnen behoefte te krijgen aan alternatieve oplossingen om te voorkomen dat ze hoge gastarieven moesten betalen en moesten wachten op lange transactietijden.

Polygon (voorheen bekend als Matic) werd op het perfecte moment gelanceerd om aan deze behoefte te voldoen. Degenen die dit verhaal al vroeg herkenden, boekten 100x winst toen Polygon van obscuur uitgroeide tot een van de meest populaire schaaloplossingen in de ruimte.

Sindsdien is de DeFi-ruimte van 2024 echter met grote sprongen vooruitgegaan. Polygon vecht tegen andere schaaloplossingen die lage kosten en snelle transacties beloven, zoals Arbitrum, Optimism, zkSync, Startknet, Base en Manta.

Hoewel Polygon een van de hoogste marktkapitalisaties heeft van $10,20 miljard, staat Polygon op de 12e plaats qua marktaandeel vergeleken met andere schaaloplossingen. Deze tegengestelde cijfers suggereren dat Polygon mogelijk overgewaardeerd is in vergelijking met zijn concurrenten.

Recente onthullingen zijn aan het licht gekomen dat Polygon DraftKings heeft gecompenseerd in ruil voor zijn rol als netwerkvalidator. Oorspronkelijk werd aan investeerders meegedeeld dat de keuze van DraftKings gebaseerd was op de opmerkelijke technologie van Polygon, dus deze onthulling heeft enkele wenkbrauwen doen fronsen.

De Polygon-grafiek toont het niveau van $1,10 als weerstand die moet worden doorbroken voordat er weer sprake kan zijn van een opwaartse beweging richting het hoogtepunt van 2023, rond de $1,56. Analisten merken op dat Polygon in 2024 een recordpiek van $2,68 zou kunnen bereiken, maar dat het bedrijf moet blijven innoveren om de concurrentie voor te blijven.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!